Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Siretul Vădeni a câştigat turneul play off din Liga a V-a

Dacă în privinţa câştigătoarei turneului play off totul era clar, deoarece Siretul Vădeni avea un avantaj categoric în faţa plutonului format din şapte formaţii participante în această fază, ocupanta locului secund s-a cunoscut abia după ultima etapă.
Duminica trecută, la Şuţeşti, s-a dat ultimul aslt pentru locul al doilea între Voinţa din localitate şi Pandurii Tudor Vladimirescu, iar câştig de cauză a avut formaţia Pandurii, care s-a impus cu 3-1.
În celelalte trei partide din penultima rundă s-au impus gazdele.
AS Bordei Verde a câştigat cu 5-4 derby-ul cu Siretul Vădeni, tot la limită, 3-2, a dispus şi Viitorul Ianca de Stanriz Stăncuţa, iar Voinţa Bărăganu a învins-o la scor, 4-1 pe Romgal Romanu.
La finalul competiţiei prima poziţie i-a revenit echipei Siretul Vădeni cu 37 puncte, iar pe locul secund s-a clasat Pandurii Tudor Vladimirescu 29 puncte, cele două formaţii urmând să confirme în scris participarea în Liga a IV-a până pe data de 8 iulie.

Se fac înscrieri în campionatele judeţene de fotbal

În altă ordine de idei, Asociaţia Judeţeană de Fotbal îi informează pe cei interesaţi că deja se fac înscrieri pentru sezonul competiţional 2011-2012.
"Având în vedere tradiţia precum şi amploarea pe care a luat-o fotbalul în municipiu cât şi în mediul rural, ca modalitate de recreere cât şi ca mijloc de performanţă în rândul tinerilor, AJF îi informează pe cei interesaţi că se fac înscrieri în  campionatele judeţene până pe 30 iunie 2011. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJF de la sala Polivalentă sau la telefon 0239 615008 de la secretarul asociaţiei, Mihai Ianoş", se specifică în comunicatul trimis redacţiei noastre de către AJF.
Categorie articol: 

Comentarii