Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sinucidere misterioasa

O femeie de 31 de ani, din orasul Insuratei, si-a pus capat zilelor, spinzurindu-se cu un cablu in grajd, lasindu-si inmarmurite rudele si cunostintele. Totul s-a intimplat pe inserat, cind socrii erau plecati la rude, cu treaba, fata cea mare, de 15 ani, era la niste prietene, iar femeia ramasese singura cu fetita de 7 ani. In timp ce micuta se juca in casa cu papusile, femeia i-a spus foarte linistita ca se duce putin in curte, a luat un cablu si s-a spinzurat de grinda grajdului. Dupa citeva minute, a aparut socrul femeii, care a stat putin de vorba cu fetita dupa care, vazind ca trece ceva vreme, iar mama copilei nu apare, a inceput sa o strige. Cum nu-i raspundea nimeni, a pornit in cautarea norei. Cind a deschis usa grajdului, a dat cu ochii de aceasta, atirnata intr-un cablu de grinda, cu scaunelul pe care urcase, rasturnat, la picioarele ei. Speriat, barbatul a chemat citiva vecini cu care a dat-o jos din streang, insa era prea tirziu: nora sa murise. "Barbatul meu a vazut-o atirnata... a urcat pe scaun
si, cu niste cabluri, s-a spinzurat. Pe mine a trimis sa ma cheme de la rude, unde eram, si femeia aia mi-a zis ca sa vin repede acasa. Imediat mi-am dat seama ca s-a intimplat ceva rau, si primul gind a fost la barbata-meu, pentru ca el este bolnav. Dar la ea nu m-as fi gindit niciodata! Nu stiu ce a determinat-o sa faca asa ceva, ca ea si cu sotul ei erau ca porumbeii, se vedea de la o posta cit se iubesc", ne-a spus soacra femeii.
"Eram acasa, cind m-au chemat. M-am dus imediat, cu ce aveam pe mine, si am gasit-o inca in funie. Eu am tinut-o in brate, de am dat-o jos de acolo. Era in grajd, in spate. Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intimplat, nu avea nici un fel de probleme, era fericita in casnicie, avea doi copii frumosi...", ne-a spus Nicolae Furdui, un unchi al femeii. "Cu toti vecinii era foarte buna, ea nu se certa cu nimeni, era o femeie nemaipomenita. Nu avea nici un motiv sa-si ia viata! Avea serviciu, barbatul ei munceste, aveau bani, aveau de toate", comenta, intristata, o vecina.
"Echipa de cercetare deplasata la fata locului a stabilit ca femeia se spinzurase cu un cablu de grinda unei dependinte a imobilului. Cadavrul a fost transportat la morga, pentru efectuarea necropsiei", ne-a declarat subinsp. Jenel Sogor, purtator de cuvint al IPJ Braila.
Categorie articol: 

Comentarii