Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sinteti oamenii pentru care trebuie sa ridicam steagul!"

La Casa Tineretului, marti, a avut loc recompensarea elevilor olimpici precum si a dascalilor care i-au pregatit, in cadrul manifestarii intitulate "Saptamina Excelentei in Educatie si Cercetare - Sarbatoarea olimpicilor nationali si internationali".
Pentru 74 de elevi braileni olimpici, atit pe plan intern cit si pe plan international, eforturile au fost rasplatite. Profesorii si elevii au primit diplome de excelenta, tricouri si flori din partea Guvernului Romaniei si a Primariei Braila.
La eveniment au participat prefectul Mihaela Marcu, primarul orasului, Aurel Simionescu, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu si inspectorul scolar general, Iulian Danielescu. "Personal va felicit pentru ca ati ales sa va dedicati studiului. Sint mindra ca la Braila sint atit de multi olimpici. Va doresc multa sanatate si succes pe mai departe", a punctat prefectul Mihaela Marcu. De asemenea, tot prefectul judetului a dat citire mesajului transmis de premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu.
In discursul sau, presedintele CJ a mentionat: "prin aducerea in Inspectoratul Scolar Judetean a profesorului Iulian Danielescu, cred ca avem un plus benefic invatamintului brailean". La rindul sau, primarul orasului le-a spus olimpicilor: "Sinteti oamenii pentru care trebuie sa ridicam steagul!". De cealalta parte a baricadei, elevii au fost reprezentati de Iulia Ivan, care a obtinut premiul I la Olimpiada de limba rusa.
Dupa festivitatea de premiere, olimpiciilor si profesorilor li s-a pregatit un spectacol artistic pe cinste, realizat de elevii Liceului de Arta "Hariclea Darclee". Au incintat publicul Robert Caloian la chitara, prof. indrumator Lucian Macedon, Catalin Dumitrache, viola, prof. indrumator Aurora Popescu, Alexandru Murgu, vioara, prof. indrumator Ioan Popescu, Stefanita Albu, prof. Petrea Gogu, Madalina Danila, prof. Galina Cojocari. De asemenea, s-au
derulat citeva momente poetice realizate de prof. Nicoleta Brinzia. Nu a lipsit nici dansul, prof. indrumator Anne Marie Vretos, iar Formatia "Cameleon", prof. indrumator Laurentiu Cojocari, a delectat publicul cu jazz.
Si pentru ca totul sa fie perfect, seara s-a incheiat cu un foc de artificii in cinstea olimpicilor, a profesorilor si a unitatilor de invatamint de unde provin.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii