Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sintem pregatiti pentru Supercupa, nu stiu daca pentru a invinge, dar sintem pregatiti"

Antrenorul FC Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, ca echipa sa este pregatita pentru meciul cu Dinamo contind pentru Supercupa Romaniei, insa nu stie daca giulestenii vor si invinge.
"Am vorbit cu Mircea Sandu sa aminam cu trei sferturi de ora inceperea Supercupei Romaniei. Cred ca atunci se poate juca mai bine. Va fi o problema sa jucam in campionat la 17.00 - 18.00, pentru ca la Rapid am facut antrenamente la aceste ore si este foarte cald. Sper ca miercuri sa fie o partida spectacol si sa nu existe probleme si incidente cu suporterii. Noi sintem pregatiti, nu stiu daca pentru a invinge, dar sintem pregatiti. Voi incerca sa trimit in teren o echipa competitiva. Cu Dani Coman este o situatie speciala si cred ca se va rezolva curind", a spus antrenorul rapidist, care a participat, luni, la simpozionul antrenorilor organizat de FRF.
Directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a vorbit despre numirea lui Gheorghe Hagi ca tehnician al FC Steaua. "Conteaza experienta anterioara, dar e mica in raport cu ce inseamna meseria de antrenor. Hagi ar vrea ca jucatorii sa evolueze cum o facea el. Hagi trebuie sa-i faca sa joace mai aproape de cum juca el. Asta e diferenta intre a fi mare jucator si a deveni un mare antrenor", a comentat Radulescu.
Categorie articol: 

Comentarii