Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sint fan Steaua, dar vreau s-o bat din nou"

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat, marti, la Sport.ro, ca este suporter al FC Steaua, dar isi doreste foarte mult sa-i invinga pe "ros-albastri" in meciul din etapa a III-a a Ligii I, asa cum a facut si in sezonul trecut.
"Poate Interul vine dupa Radoi si observa un jucator de la Iasi. Speram sa nu mai pierdem puncte, eu cred ca jucatorii vor aborda meciul cu Steaua diferit, se vor mobiliza extraordinar. Ne dorim un rezultat bun, cine nu-si doreste sa bata Steaua, este cea mai galonata echipa din fotbalul romanesc. Vreau sa obtinem macar un egal. Eu sint fan Steaua, dar asta nu inseamna ca nu-mi doresc sa o inving. sint convins ca Steaua va face tot posibilul sa o elimine Galatasaray, eu asta imi doresc. Turcii sint foarte ambitiosi, s-a vazut si la Euro ca alearga foarte mult. Tinind cont de investitiile si valoarea Stelei, ar fi o pierdere ratarea grupelor Ligii Campionilor. Stelistii se vor mobiliza in meciul cu noi si apoi se vor gindi la Galata", a spus Popa.
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a afirmat ca echipa "ros-albastra" nu se va ghida dupa primele doua meciuri ale echipei din Iasi in campionat, soldate cu doua infringeri. "Meciul cu Iasi este unul foarte important. Ionut Popa a facut o echipa foarte frumoasa la Poli Iasi. Steaua nu are amintiri foarte placute de la ultima deplasare de la Iasi, rezultatul din sezonul trecut nu ne-a adus multe bucurii. E clar ca Iasiul va juca mai bine decit in primele etape. Ionut Popa stie cum sa gestioneze starea de tensiune de la echipa, cauzata de rezultatele de pina acum. Cred ca o sa se mobilizeze altfel. Eu stiu ca sint foarte montati si orice echipa ar proceda la fel. Vor trage de fiecare minut pentru a cistiga cele trei puncte", a comentat Argaseala.
Partida Poli Iasi - Steaua, din etapa a III-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20.00, pe Stadionul Emil Alexandrescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii