Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sint 50 la suta sanse sa joc in finala Cupei Romaniei"

Portarul Danut Coman a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca sint 50 la suta sanse de a se reface dupa accidentare si de a juca in finala Cupei Romaniei cu Poli Timisoara, programata, simbata, pe stadionul "Dan Paltinisanu".
"Am inceput antrenamentele, dar deocamdata separat, nu cu echipa. In momentul de fata nu pot sa spun ca voi juca pentru ca am pierdut foarte mult si e timpul foarte scurt pentru a-mi reveni din punct de vedere fizic. E greu, dar eu voi face tot posibilul sa imi revin. Sanse eu zic ca sint 50 la suta sa joc in finala", a spus Coman.
Portarul formatiei giulestene a suferit o ruptura musculara dupa ce a evoluat accidentat la 1 aprilie, in partida de pe teren propriu cu Steaua, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I.
Referitor la despartirea de Rapid la finalul acestui sezon, Coman a afirmat ca decizia pe care o va lua depinde de rezultatul finalei Cupei Romaniei si de raminerea lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a echipei. "Acum imi doresc foarte mult sa ma refac. Ce va fi dupa finala Cupei vom vedea, pentru ca deciziile se iau in momentul in care esti calm si lucid, nu acum, cind e presiune pe noi. Daca plec sau nu depinde foarte mult de rezultatul de simbata si de ce va face Razvan (n.r. - Razvan Lucescu). Eu iau in calcul mai multe lucruri, nu doar contractul si echipa la care o sa joc", a adaugat portarul rapidist.
Categorie articol: 

Comentarii