Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simona Drăghincescu, ce-a fost şi ce-a ajuns!

Este adevărat, aproape toţi aleşii locali şi/sau judeţeni sunt dezgustători, profitori, cu prestaţii dezamăgitoare. Dar Simona Drăghincescu este un caz aparte pentru că de la ea aşteptările au fost mari, în urmă cu câţiva ani. În 2012, Simona Drăghincescu obţinea aproape 20.000 de voturi, ca independent la Primăria Brăila. Era un rezultat fabulos, care ar fi trebuit să o motiveze pe Drăghincescu, să o facă să înţeleagă că ar putea fi vârful de lance pentru o schimbare majoră a modului în care se face politică în Brăila.

Din păcate, Simona Drăghincescu şi-a bătut joc de capitalul primit de la brăileni, irosind în mai puţin de un mandat tot ce construise în 10 ani de politică. Blaturile cu PSD şi goana ei după funcţii au aruncat-o pe Simona Drăghincescu în pluton, alături de toţi derbedeii de pe centura politicii brăileni. Da, dar spre deosebire de Drghincescu, aceşti derbedei nu se bătuseră niciodată cu cărămida în piept că vor să fie un reper moral, că fac politică pentru cetăţeni, că se luptă pentru însănătoşirea mediului politic şi social.

Tocmai asta pică greu la stomac atunci când vine vorba despre Simona Drăghincescu: faptul că ea şi-a bătut joc de speranţele brăilenilor, pe care i-a abandonat pentru binele ei personal. Ultimele dezvăluiri făcute de colegul său de partid (PND), Ştefan Cătălin Iordache, prezintă o Simona Drăghincescu ahtiată după funcţii, gata să se căciulească în faţa grangurilor PSD (deşi alegătorii PND dăduseră un vot clar împotriva PSD) pentru a ajunge măcar director la Piaţă, dacă viceprimar nu se poate. Intuiam cu toţii acest comportament duplicitar al Simonei Drăghincescu, dar acum au venit şi dovezile, în faţa cărora fosta independentă nu a scos un cuvânt. Ioradache, care nu e nici el vreun monument de moralitate, i-a pus oglinda în faţă Simonei Drăghincescu, iar imaginea pe care am văzut-o cu toţii ne-a îngreţoşat. Din punctul meu de vedere, cariera politică a Simonei Drăghincescu se apropie de final. Da, probabil că ea va mai fi folosită un pic de cei din PSD, dar treaba asta nu va mai ţine mult. Şi uite-aşa, o femeie căreia îi plăcea să pozeze în “Doamna de Fier” a ajuns acum un soi de “Tanti de Plastilină”. (Greaţă Şi Pedeapsă)
Categorie articol: 

Comentarii