Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simona Drăghincescu anunţă că va vota cu inima. Eu credeam că votează cu Viorica Dăncilă

Ehei, dragii moşului, să tot fie vreo 7-8 luni de când nu am mai scris despre Simona Drăghincescu, despre acest far luminos al politicii brăilene, omul nou care a fost ba liberal, ba independent, pentru ca acum să se zbată în mocirla pesedistă.

Am mai spus şi cu alte ocazii: Simona Drăghincescu a fost politicianul care şi-a bătut joc cel mai mult de voturile brăilenilor. Şi de ideea de independent, de om care nu are treabă cu partidele ticăloase şi vrea doar să lucreze pentru cetăţeni.

În 2012, Simona Drăghincescu se căţăra pe un uriaş val de încredere în Consiliul Local Municipal, ca independent, după ce a obţinut 17.157 de voturi din partea brăilenilor.

Oameni buni: în 2012, nu mai puţin de 17.000 de oameni din Brăila asta au votat-o pe Simona Drăghincescu, pe persoană fizică, în condiţiile în care în acel an USL (adică PSD şi PNL) spulbera tot la nivelul întregii ţări.

E, au fost 17.175 de brăileni care nu au vrut nici PSD, nici PNL, nici USL, ci pe Simona Drăghincescu.

Între timp, Simona Drăghincescu a ajuns o fosilă politică. Adună resturile aruncate de pesedişti după ce se înfruptă ei bine, dar se dă în continuare “deontoloagă”, adică de partea binelui, cum ar veni.

Simona Drăghincescu a anunţat pe contul său de Facebook că va vota cu inima. Nu ai cum să votezi cu inima, pentru că inima nu candidează.

Dar am înţeles, este vorba despre sloganul PSD, conform căruia românii ar trebui să voteze cu inima, cu candidatul Viorica Dăncilă.

Este treaba Simonei Drăghincescu dacă votează cu inima, cu ficatul sau cu picioarele, în cazul de faţă.

Eu cred însă că dumneaei votează pentru propria-i prosperitate. Pentru că, vorba aia, PSD dă de mâncare la tot judeţul Brăila, un judeţ unde nimeni nu mai face opoziţie din simplul motiv că a doua zi e halit cu fulgi cu tot.

Ar fi cazul, poate, ca d-na Drăghincescu să admită că îşi doreşte un post mai bun în administraţie, eventual pe cel de şef al viitoarei Direcţii de Divertisment din cadrul Primăriei Brăila, din care să facă parte şi mai vechea ei cunoştinţă “Grădina Zoologică”, cea care înghite bani cu nemiluita şi nu stă nimeni să le ţină contul. (Un Animal De La Zoo)
Categorie articol: 

Comentarii