Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simona Drăghincescu a înjurat la ProTV, restul e gargară

Iar ea nu conştientizează acest lucru, ba chiar insistă să vorbească aiurea şi cu voce tare chiar şi când îi atrage cineva atenţia că ar trebui să tacă. Din punctul meu de vedere, Simona Drăghincescu se crede un fel de Traian Băsescu în fustă. Ceea ce nu înţelege Drăghincescu este faptul că s-a dus vremea discursului băsescian, care e drept că a prins la fix în anul 2004. Băsescu a făcut carieră ca om politic, dar vremea lui şi a epigonilor lui s-a dus. E, explicaţi-i voi acest lucru Simonei Drăghincescu, să vedeţi cum o să înceapă să vă spună de mamă, de tată, de morţi, de tot ce vreţi voi, căci fosta liberală, apoi peneţistă, apoi independentă şi ulterior pedelistă dispune de un vocabular bogat în invective.
Faptul că Simona Drăghincescu a înjurat ca la uşa cortului în periplul ei electoral pentru europarlamentare, în comuna Unirea, alături de o echipă a ProTV-central, este o certitudine. Orice ar spune Drăghincescu în apărarea ei, imaginile şi fundalul sonor de la ProTV vin să o contrazică. Să spui, indiferent despre cine că-i "tâmpită şi curvă", indiferent de motiv, mi se pare o ieşire de prost gust, pe care până şi extremistul Vadim Tudor cred că ar condamna-o.
Drăghincescu dovedeşte pe zi ce trece că nu poate depăşi stadiul de mahalagioaică, de gălăgioasă indiferent dacă afară e cald sau plouă. Culmea este că inclusiv eu am scris aici, în Scormonitoru, că Drăghincescu este singurul politician care ar putea să învingă maşinăria de partid a PSD, ba chiar să spere că ar putea să câştige alegerile pentru Primăria Brăila, în 2016. Problema este că Simona Drăghincescu este prima care îşi anulează rând pe rând şansele (multe, puţine) de a dovedi balaurul roşu pesedist. Şi o face cu bună ştiinţă, scoţând pe gură parcă în mod intenţionat numai prostii, invective şi alte mârlănii care ar descalifica din start orice bărbat, darămite o femeie.
Firea ei conflictuală, chitită tot timpul pe ceartă şi scandal, nu îi vor aduce puncte electorale Simonei Drăghincescu. Nu zic că ea ar trebui să se comporte ca molâul de Aurel Simionescu, care devine pe zi ce trece tot mai insuportabil. Dar cred că nimănui nu îi place să vadă o femeie (mai ales una care candidează la o înaltă funcţie publică) cum îşi bagă şi îşi scoate, mai ceva decât disperaţii care epuizează într-o singură zi stocul bodegilor de cartier.

 
Categorie articol: 

Comentarii