Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simona de la Piete nu se mai ia cu nimeni in bete

Uite ca m-am luat cu treaba si am uitat de tot de Simona Draghincescu. Ma, nu cumva era vorba ca Simona sa fie schimbata de la Piete? Io parca asa am inteles citind ziarele de luna trecuta. Mai tineti minte cind a sarit viceprimarul Stanel Necula sa acuze faptul ca la Piete s-au comis nu's ce nereguli in acte, ca treaba nu e ok? E, cu acea ocazie s-a autosesizat si primarul Simionescu, care a declarat, citez, "Cineva trebuie sa raspunda pentru greselile de la Piete".
Vad ca a luat-o si Simi pe urmele lui Cibu, care promitea orice, ca doar nu-l durea gura, iar de pus in practica punea fix o laie. A nu se intelege ca militez pentru concedierea Simonei Draghincescu. N-am nici o treaba cu ea si putin imi pasa daca va fi sau nu director in continuare. Eu altceva vreau sa punctez, si anume ca se vorbeste din ce in ce mai mult, prost si fara rost in politica braileana. Din nevoia de a aparea cu poza in ziare, ratacitii din politica locala ar fi in stare sa declare orice timpenie, sa promita multe si marunte, fara a se tine de cuvint.
De exemplu, eu vreau sa stiu cine e vinovat pentru incurcatura de la Piete. Bre, nea Simi, matale esti om serios sau ce naiba? Sa stim cine si de ce a gresit in actele societatii, pentru ca pe viitor sa nu se mai repete aceasta greseala. Acum vad ca Simona vrea sa echivaleze datoriile pe care le are fata de municipalitate, sa le compenseze in natura sau cam asa ceva. Expresia "in natura" suna periculos, dar haideti sa nu ne lansam in apropouri care nu-si au rostul. Dar pina sa compenseze datoriile, Simona Draghincescu a iesit sa se laude in fata presei cu performantele ei de mare manager, prezentind marile realizari inregistrate in mandatul ei de director. Miscarea asta pare a fi facuta pentru a preveni eventuala intentie a primarului Simionescu, de a o da jos din functie. Simona a vrut sa arate ca ea este extrem de priceputa si ca nu exista absolut nici un motiv sa fie schimbata. Poate ca a avut rezultate, nu zic nu, dar nu despre asta este vorba. Asa cum ea a fost numita politic, pe filiera Cibu, tot politic va fi si demisa. Postul de la Piete este rivnit de multi, inclusiv de mine (ho, ca am glumit!), iar Simona trebuie sa inteleaga ca ar putea veni momentul cind trebuie sa lase pe altul sa roada ciolanul de director.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii