Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sienna Miller, despăgubită de un tabloid cu 100.000 de lire sterline

Sienna Miller, actriţa care a avut o relaţie cu Jude Law marcată de numeroase împăcări şi despărţiri, se afla pe lista persoanelor care au dat în judecată compania News Corporation, deţinută de Rupert Murdoch, susţinând că tabloidele din acest grup de presă au interceptat în mod ilegal mesageriile vocale din telefoanele mobile ale unor vedete, cu scopul de a obţine informaţii.
Actriţa în vârstă de 29 de ani a anunţat luna trecută că va accepta din partea tabloidului citat plata unor despăgubiri, însoţite de recunoaşterea necondiţionată a vinovăţiei sale.
David Sherborne, avocatul actriţei, a declarat pentru Curtea Superioară din Londra că actriţa britanică a reprezentat în 2005 şi în 2006 subiectul multor articole de presă care conţineau "informaţii intruzive şi private".
În afara acestor daune şi a plăţii cheltuielilor de judecată, Sienna Miller, care nu a fost prezentă la tribunal, a primit un ordin judecătoresc care o protejează de orice accesare ilegală a mesageriei vocale din telefonul ei mobil şi de publicarea unor informaţii cu caracter privat.
Sienna Miller, în vârstă de 29 de ani, a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008). În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii