Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Si-a omorit sotia si apoi s-a sinucis

"Pina cind moartea ne va desparti" - asta au rostit Codrin Sorin Geanopol si Madalina Damian in urma cu 7 ani si asta s-a si intimplat. Minat de gelozie, baiatul, in virsta de 28 de ani, si-a ucis sotia, de 27 de ani, cu mai multe lovituri de cutit si apoi s-a sinucis, aruncindu-se de la etajul 12 al unui Hotel din Capitala.
Totul s-a intimplat ieri, in decurs de citeva ore, dupa o casnicie linistita care nu avea sa prevesteasca tragedia ce urma sa se abata peste familiile celor doi tineri. Nu s-au plins nimanui ca ar avea probleme in casnicie, vecinii nu i-au auzit niciodata certindu-se, insa linistea a fost umbrita de vestea ca, dintr-o data, dragostea s-a transformat intr-o crima pasionala. Baiatul si-a ucis sotia in jurul orei 9.30 si apoi a plecat la Bucuresti, unde a inchiriat o camera la Hotelul "Ambasador". Din investigatiile criminalistilor a reiesit ca fata a fost ucisa cel mai probabil in somn, intrucit a fost gasita in pat, intr-o balta de singe, iar in camera nu erau urme din care sa reiasa faptul ca cei doi s-ar fi luptat inainte. Linga pat a fost gasita si arma crimei, un cutit cu care i-a aplicat trei lovituri in zona gitului si alte patru in inima, fata nemaiavind practic nici o sansa de supravietuire. In acea pozitie a fost gasita de mama baiatului, in jurul orei 18.00, care aflase ca fiul sau murise si a venit sa o caute pe fata, pentru a intelege ce s-a intimplat. Avind cheie de la apartamentul in care locuiau cei doi, femeia a intrat in casa si a ramas socata de imagina care i-a aparut in fata. A sunat imediat la Politia, iar anchetatorii, coordonati de procurorul criminalist Mircea Ionescu, au periat imobilul si au vorbit cu rudele si vecinii, pentru a putea reface filmul evenimentelor. Anchetatorii nu au gasit inscrisuri care sa justifice fapta baiatului, sigurele indicii fiind marturiile mamei sale, care sustine ca acesta era gelos, suspectind-o pe sotia sa de o relatie extraconjugala cu o femeie. Ceea ce le-a dat de gindit anchetatorilor a fost faptul ca in scrumiera erau 13 chistoace de tigari, marcile Rothmans si Marlboro, pe care cei doi probabil le-au fumat in timpul unei discutii recente.
In paralel, Sectia 2 Politie Bucuresti investigheaza sinuciderea baiatului, care inainte de a se arunca de la etajul 12 i-a trimis unui prieten din copilarie un mesaj pe telefonul mobil, in care dadea de inteles ca a facut ceva ingrozitor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii