Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Si-a lasat colegul infirm pe viata

De la o gluma nesarata, doi colegi de serviciu s-au batut ca niste chiori, dupa ce participasera la un chef, acasa la unul dintre "combatanti". Altercatia s-a sfirsit rau de tot pentru ca, in timp ce unul s-a ales cu dosar penal, celalalt a ajuns infirm pe viata, medicii fiind nevoiti sa-i eviscereze globul ocular sting si sa-i extraga ce mai ramasese din dintele 31, ca urmare a luxatiei suferite.
In virsta de 30 de ani, Marian Stochici se afla in ziua de 15 aprilie a. c. acasa la Ghirase S., unde au consumat bauturi alcoolice. La un moment dat, oaspetele a facut o gluma la adresa gazdei, gluma pe care aceasta nu a gustat-o, pentru ca nu a inteles-o indeajuns. Cit ai clipi din ochi, cei doi s-au luat la bataie. La un moment dat, precizeaza reprezentantii acuzarii, din pricina unei lovituri primite, Ghirase S. a cazut si s-a lovit de o masa, ranindu-se grav la ochiul sting si la gura. Simtind ca singereaza puternic, victima i-a spus agresorului sa inceteze, pentru ca "are probleme la ochi". Acesta s-a conformat. Mai departe, Ghirase a sunat la Serviciul de Ambulanta, fiind transportat de urgenta la spital.
Din pacate, medicii chirurgi nu i-au mai putut salva lui Ghirase S. ochiul sting si nici dintele 31. Ambele leziuni reprezinta "infirmitate fizica permanenta", precizeaza procurorul care s-a ocupat de caz. Ranitului i-au fost necesare 35-40 de zile de ingrijiri medicale. Oamenii legii precizeaza ca, pe data de 6 iunie 2007, inculpatul a formulat, la rindul sau, plingere penala impotriva lui Ghirase S., pentru comiterea infractiunii de lovire. Cercetarile continua.
Categorie articol: 

Comentarii