Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Show marca Radu Mazăre la lansarea BMW - Apan Motors Brăila

* speriaţi pe moment, participanţii la eveniment s-au calmat când l-au văzut pe Mazăre coborând relaxat de la volanul bolidului, acompaniat de trei tinere atrăgătoare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut spectacol la inaugurarea oficială a dealerului BMW- Apan Motors Brăila, situat la ieşirea din municipiu, lângă şoseaua dig Brăila-Galaţi. Evenimentul a avut loc în seara zilei de joi, 22 septembrie, iar în prim-plan s-a aflat noul model BMW Seria 1. În punctul culminant al unui moment artistic susţinut de actori ai teatrului "Maria Filloti", bolidul a pătruns în forţă în salonul auto făcând ţăndări un geam, spre surprinderea generală a asistenţei. Invitaţii s-au calmat, însă, repede, când şi-au dat seama că nu a fost un accident, ci un spectacol regizat, cu primarul Mazăre în rolul principal. Acesta a coborât de la volanul super-maşinii, relaxat şi cu chef de distracţie, fiind acompaniat de trei domnişoare blonde.
Complexul integrat BMW de la Brăila, ce cuprinde atât un centru de vânzări maşini noi şi second-hand cât şi un service modern, funcţionează pe o suprafaţă construită de 2.600 metri pătraţi şi un teren adiacent de 6.300 mp. Investiţia în clădire şi echipamente depăşeşte 1,5 milioane de euro.
Noul BMW Seria 1 este dotat cu tehnologia de ultima oră BMW TwinPower Turbo. În plus, este prima maşină de clasă compactă care poate fi echipată cu o cutie automată de opt trepte. De asemenea, noul Seria 1 a fost reviziuit şi la capitolul suspensie şi sistem de frânare, fiind dotat cu sistem iDrive, optimizat şi poziţionat ergonomic pe consola centrală, cu ecran de 6,5 sau 8,8 inch, precum şi cu sistem Adaptive Headlight, oferit împreună cu faruri xenon, ce adaptează intensitatea luminii în funcţie de viteza şi raza de virare.
Categorie articol: 

Comentarii