Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Show exclusivist Monuments şi Vola la Bucureşti în octombrie

• evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 octombrie, în Club Fabrica din capitală • în vânzare sunt puse doar 350 de bilete • trupa care va deschide concertul Monuments şi Vola este Kadinja (progressive metal) din Franţa

 

Un concert interesant pentru amatorii genului progressive metal va avea loc în luna octombrie în capitală. Este vorba despre trupele Monument din Marea Britanie şi Vola din Danemarca, care vor urca pe scena din Club Fabrica, sâmbătă, pe 20 octombrie. În deschiderea concertului va cânta trupa de progressive metal din Franţa, Kadinja. Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, show-ul este unul exclusivist, cu doar 350 de bilete puse la vânzare.

Monuments vin din Marea Britanie şi abordează ca stil progressive metal. Bazele au fost puse în 2007 şi la doar 5 ani de la lansare au semnat cu Century Media Records. A urmat apoi primul album, “Gnosis” şi un turneu alături de Born of Osiris şi After the Burial. În 2014 au lansat un nou album, The Amanuensis urmat de apariţii la festivaluri de top, precum Download. În octombrie urmează să lanseze albumul Phronesis, al treilea material al britanicilor. În momentul de faţă Monuments înseamnă: John Browne (chitară), Adam Swan (bass), Olly Steele (chitară), Chris Barretto (voce), Daniel Lang - tobe.

“Vola vin din Copenhaga şi sunt un mix cum rar întâlneşti. De la progressiv-ul ce caracteriză anii '70 la industrial cu note electronice, totul blenduit cu influenţe de metal extrem, Vola sunt consideraţi o adevărată speranţă a scenei metal europene. Albumul de debut, «Inmazes» a fost considerat de mulţi specialişti revelaţia prog metalului, mai ales pentru că era vorba de un album de debut. Vola înseamnă: Asger Mygind (chitară şi voce), Martin Werner (clape), Nicolai Mogensen (bass), Adam Janzi (tobe)”, se mai arată în cadrul comunicatului.

 

Doar 350 de bilete disponibile pentru eveniment

Biletele la concertul Monuments şi Vola se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărţii (Pasajul Latin), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plată SelfPay din toată ţara. Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

Biletele au următoarele preţuri: earlybird - 65 lei până pe 7 septembrie; presale - 75 lei până pe 1 octombrie;  presale - 85 lei până pe 20 octombrie; la intrare - 90 lei. Atenţie! Se pun în vânzare doar 350 de bilete.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Comentarii