Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sharon Stone, somată să plătească 232.000 de dolari unui muncitor care îi renova casa

Peter Krause a dat-o în judecată pe actriţă în 2008, la doi ani după ce se accidentase la genunchi, căzând de pe o grindă cu zăbrele, aterizând în curtea vecinului, în timp ce renova locuinţa vedetei.
La rândul ei, Sharon Stone a depus mărturie în justiţie în această săptămână, declarând că locul în care reclamantul susţine că a căzut era, de fapt, ocupat de un gard.
Judecătorii americani au considerat însă că actriţa a dat dovadă de neglijenţă, deoarece gardul de pe proprietatea ei nu era suficient de rezistent pentru a preveni căderea lui Peter Krause.
Avocaţii actriţei au declarat că vor face recurs.
Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii