Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Shaquille Johnson şi Joseph McClain, noile achiziţii de la Cuza Sport Brăila

• cei doi americani vor evolua pentru echipa brăileană în sezonul 2018-2019

 

În această vară echipa de baschet seniori Cuza Sport şi-a asigurat serviciile a doi americani, Shaquille Johnson şi Joseph McClain, iar în vizorul conducerii clubului mai figurează câţiva jucători valoroşi.

Shaquille Johnson s-a născut pe data de 10 mai 1994 în Atlanta, Georgia, este un jucător cu talie, el are 1.96 m înălţime şi “se numără printre jucătorii de baschet cu cea mai mare «explozie» din ţară. Fost jucător de top 100 ESPN în liceu, acesta este un atlet talentat, cu un salt vertical de 112 cm, care a demonstrat o creştere considerabilă în primul său an la Longwood în NCAA. Shaquille Johnson s-a numărat printre apărătorii de vârf ai lui Longwood, capabil să păzească fiecare poziţie de pe parchet, intră în sezonul său de vârf cu impulsul generat de jocul său în Turneul Big South unde a fost numit în echipa All Star după ce a condus Longwood în semifinale pentru prima dată în istoria şcolii”, se specifică în comunicatul clubului brăilean de baschet.

Cel de-al doilea jucător adus în această vară de Cuza Sport, Joseph McClain are 25 de ani şi măsoară tot 1.96 metri. Are toate calităţile necesare pentru a juca pe poziţia 2, dar şi pentru a ajuta eficient pe poziţiile 1 şi 3.

Născut pe 12 august 1992, a fost un jucător de elită în cadrul Colegiului Bluefield. După un sezon la KTU Kaunas din Lituania cu o medie de 33 minute în teren şi 17 puncte realizate pe meci, Joseph McClain a evoluat în sezonul 2017-2018 în cadrul campionatului din Bosnia, liga I, la Radnick Goradze, unde a avut o medie de 31,40 minute în teren şi 17,6 puncte pe meci.
Categorie articol: 

Comentarii