Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In sfirsit, a aparut dovada ca Primaria Braila este plina de hoti!

Poate cel mai intilnit cliseu verbal folosit de contribuabili este acela ca astia din primarie fura. De la femeile de la ghiseu care nu se misca mai cu talent decit daca le ungi cu o ciocolata, o punga de cafea sau, mai bine, un plic cu bani si pina la sefii de directii si alte comitete, toti astia din primarie fura! Asta gindim cu totii in subconstient, sa nu ne mai dam dupa cires, ca nu-i cazul.
De cite ori am si putut, insa, dovedi acest lucru? Exact ca in cazul extraterestrilor: toata lumea crede ca ei exista, dar nimeni nu poate aduce macar o jumatate de dovada credibila in sprijinul acestei ipoteze. E, in ceea ce priveste teoria cu hotii din primarie, iata ca, cel putin la Braila, a aparut o dovada irefutabila, ca sa zic asa. Zilele trecute, unei functionare i-au fost furate portofelul si telefonul mobil din birou. Femeia iesise un pic, iar in timpul in care a lipsit, pac, cineva a intrat si a usurat-o de bani si celular. Initial, toata lumea s-a gindit ca fapta a fost savirsita de vreun contribuabil nemultumit si in foame de bani. Ulterior, insa, au aparut amanunte care au spulberat aceasta ipoteza de lucru, ca sa zic asa. Astfel, cica acesta nu este singurul furt care s-a produs in cadrul Primariei Braila. Au mai fost cazuri in care functionarilor le-au disparut ba portofele, ba telefoane, ba bijuterii. Ce inseamna asta? Pai, inseamna ca autorul (autorii) furturilor sint oameni din interiorul primariei, angajati cu carte de munca in regula. Pare extrem de credibila aceasta varianta, caci numai un nebun ar indrazni sa intre intr-un birou si sa cotrobaie prin gentile femeilor, daca nu ar avea informatii despre locul unde s-au dus proprietarele, cit vor lipsi si ce bunuri de valoare au asupra lor. E clar ca asistam la furaciuni intre colegi.
Pe mine, unul, ma ingrijoreaza aceste furturi, caci imi imaginez cam cit de flaminzi si nehaliti sint functionarii din Primaria Braila. Inseamna ca nu le ajunge cit ii fura pe contribuabili, daca au ajuns sa se fure si intre ei!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii