Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sfârşit de săptămână cu Prinţul nefericit

• spectacolul se va juca sâmbătă, de la ora 20,30, iar duminică-VISUL UNEI NOPŢI DE GALĂ de Cornel Cristei , regia Radu Nichifor -One man show cu Alin Florea

 

Sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.30, pe scena exterioară situată în Parcarea Poliţiei, la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Mihail Sebastian, se va juca piesa PRINŢUL NEFERICIT (“La Double Inconstance”) de Marivaux, regia Sânziana Stoican.

Textul, o comedie în trei acte construită după tiparele Commediei dell'arte în care îi regăsim pe Arlequin şi Trivelin, personaje esenţiale ale acestei forme de improvizaţie teatrală, are o construcţie surprinzător de modernă pentru epoca elaborării sale, de la sfârşitul secolului al  XVIII-lea, fiind reprezentat scenic pentru prima dată în anul 1723, de către comedianţi italieni, la celebrul Teatru “Hotel de Bourgogne” din Paris.

Un proiect teatral inedit şi incitant pentru artişti dar şi pentru public, o alegere regizorală inspirată, în persoana Sânzianei Stoican, o distribuţie performantă.

Duminică, 12 iulie, de la ora 20,30, în aceeaşi locaţie se joacă VISUL UNEI NOPŢI DE GALĂ de Cornel Cristei , regia Radu Nichifor - One man show cu Alin Florea.
Categorie articol: 

Comentarii