Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sezonul regulat din Liga a IV-a s-a încheiat

• urmează turneele play-off şi play-out • după înjumătăţirea punctelor, Viitorul Ianca are 6 puncte avans faţă de Victoria Traian • Voinţa Vişani, Viitorul Şuţeşti, AFC Urleasca sunt celelalte trei formaţii calificate în play-off

 

În ultima etapă a returului Ligii a IV-a s-au înregistrat două victorii în deplasare, un egal şi doar o singură echipă, Viitorul Ianca, a reuşit să câştige pe teren propriu. Liderul s-a impus cu 1-0, la Plopu, în partida cu Voinţa Vişani, unicul gol  fiind înscris de Marius Dima în minutul 79.

Singurul meci cu miză a fost cel de la Cazasu dintre echipa locală, ACSC Cazasu, şi AFC Urleasca, partida care a decis a cincea echipă calificată în play-off. Întâlnirea a fost una spectaculosă şi, cu toate că scorul este unul sever, realitatea din teren a fost cu totul alta. Silviu Crăciun a reuşit “dubla” în minutele 12 şi 14, iar AFC Urleasca s-a desprins la 2-0.  Putea fi 2-1 în minutul 30 dar Banciu nu a reuşit să-l învingă din 6 metri pe Tudor, iar opt minute mai târziu Teodor Lupaşcu a degajat, din apropierea liniei porţii, mingea şutată de Toader.

În minutul 58, ACSC Cazasu a beneficiat de o lovitură liberă, iar Ionel Bratosin a înscris un eurogol şi partida părea relansată. Însă echipa manageriată de Adrian Spătaru a gestionat foarte bine finalul meciului, a mai înscris o dată prin Cristi Pascu şi s-a impus cu 3-1. Asta la finalul unui joc, în care totuşi nou promovata AFC Urleasca a dominat pe ansamblu jocul şi a câştigat meritat.

Ultima clasată, Dunărea Tichileşti, a condus cu 2-0 în partida de pe teren propriu cu Viitorul Şuţeşti însă formaţia vizitatoare s-a impus în final cu 8-3, jucătorul meciului fiind Ionuţ Şerbănescu, autor a patru goluri.

După această etapă, primele cinci clasate vor juca în continuare în turneul play-off, celelalte patru în turneul play-out.

După în jumătăţirea punctelor, în faza a doua a competiţiei echipele vor pleca cu următoarele punctaje.

Turneul play-off: 1 Viitorul Ianca 23 puncte, 2 Victoria Traian 17 puncte, Voinţa Vişani 14 puncte, Viitorul Şuţeşti 14 puncte, AFC Urleasca 12 puncte.

Turneul play-out: 1 ACSC Cazasu 10 puncte, 2 Pandurii Tudor Vladimirescu 6 puncte, Viitorul Însurăţei 5 puncte, 4 Dunărea Tichileşti 3 puncte. 

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 18-a:

ACSC Cazasu - AFC Urleasca 1-3

Bratosin (min. 58) / S. Crăciun (min. 12, 14), C. Pascu (min. 71)

Dunărea Tichileşti - Viitorul Şuţeşti 3-8

Iacob (min. 11), Gheorghe (min. 17), Stancu (min. 49) / Şerbănescu (min. 23, 30, 73, 77), Huţu (min. 24), F. Şerban (min. 39), Călin (min. 75), Enache (min. 82)

Viitorul Ianca - Voinţa Vişani 1-0

Dima (min. 79)

Pandurii Tudor Vladimirescu - Viitorul Însurăţei 1-1

Sfârtoc (min. 11) / Mogoş (min. 67)
Categorie articol: 

Comentarii