Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sezonul național oficial de dirt track începe la Brăila

* astăzi de la ora 17.00, și mâine, de la ora 10.00, pe Municipal au loc primele două etape ale  Campionatului Național individual * intrarea este liberă

 

 

Iubitorii sportului cu motor vor avea posibilitatea de a asista sâmbătă, 13 iulie, și duminică, 14 iulie, la primele două etape ale Campionatului Național individual de dirt track. Evenimentul sportiv, care va avea loc în weekend, va fi găzduit de pista stadionului Municipal.

La competiția rezervată seniorilor vor participa șapte sportivi, Gabriel Comănescu, Alexandru Toma, Ștefan Popa, Florin Barabașu, de la CSM Brăila, Adrian Gheorghe, campionul național en titre, Mircea Agrișan și Andrei Popa de la CSTA București. Andrei Popa s-a transferat în această vară de la CSM Brăila la clubul bucureștean.

Fiind o formulă cu șapte sportivi la start vor fi 14 manșe, iar în momentul în care unul dintre participanți repetă manșa, pauza va fi de 5 minute.

Astăzi, prima etapă a Campionatului Național individual de dirt track începe la ora 17.00, iar duminică, startul în etapa a doua se va da la ora 10.00.
Categorie articol: 

Comentarii