Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sexy Braileanca, varianta feminina a taurului comunal

Florina Mihaila, alias Sexy Braileanca, de 20 de ani, a declarat ca in ultimii patru ani a facut sex cu nu mai putin de 1000 de barbati. Si asta pentru ca, vezi Doamne, este dependenta de sex. Eu cred ca Sexy BR doar braveaza , incearcind sa-si faca imagine, sa socheze opinia publica.
S-o luam babeste. Deci 365 de zile, cit are un an, deinmultit cu 4 fac 1460. Prin urmare, in 1460 de zile, Sexy BR a reusit sa trinteasca in pat 1000 de barbati. Atentie, nu a facut sex de 1000 de ori cu un singur barbat, ci cu 1000 de masculi diferiti. Si daca tot am ajuns in acest punct G al discutiei, am si eu citeva amendamente. In primul rind, imi vine greu sa cred ca Florina a reusit sa cunoasca 1000 de barbati in 1460 de zile, cu care sa se fi si culcat. Ok, cunosti un tip, sa zicem ca se baga in seama cu tine, dar cred ca oricit de curva ai fi, nu ai ajunge sa ti-o pui cu el peste 2-3 ore dupa ce ai aflat cum il cheama. La inceput faci schimb de numere de telefon cu el, mai porti o conversatie, te mai giugiulesti pe blat, dupa care se pune problema sexului, caci sint mai multe mici probleme de rezolvat. De exemplu, locul. Unde naiba ti-o tragi daca acasa ai nevasta, iar la ea nu se poate, ca sta cu bunicii. La hotel ar fi o solutie, dar si asta trebuie gindita un pic, nu? Si uite-asa trec 7-8 ore pina ajungi tu, Sexy BR, sa mai faci o crestatura la curea. O mai fi facut si sex pe neve, prin toalete, in tufis sau naiba mai stie pe unde, dar nu putem generaliza acest lucru, caci ar insemna ca Florina si-a petrecut ultimii patru ani doar in veceuri si boscheti. Or ea poate fi catalogata in orice fel, numai boschetara nu. Si zic asta pentru ca am vazut-o cind a venit sa dea interviu colegilor de la Obiectiv. Se imbraca naspa, precum o pitipoanca, e proasta de giriie si inculta pin' la Dumnezeu. Pai, ce altceva sa crezi despre ea, daca la 20 de ani declara ca nu a citit nici macar o carte la viata ei, caci cartile o plictisesc.
Dar ce vreti, ma, trebuie si ea sa traiasca din ceva, nu? Ma gindesc ca dupa ce a terminat liceul, s-a intrebat si ea ce o sa faca, din ce o sa-si cistige existenta. Nestiind sa faca nimic in afara de a-si da chilotii jos, a ales sa cistige bani din sex. Caci, vorba aia, decit sa o faci gratis, mai bine o comiti pe bani. Pina acum ea spune ca i-a reusit, ca euroii au venit grabiti catre ea. Cu toate astea, insa, nu are masina si locuieste tot cu bunicii, in Braila. E clar: trebuie ca in urmatoarele 1460 de zile sa faca sex nu cu 1000, ci cu 10.000 de barbati, ca sa-si permita sa stea macar cu chirie, daca lovele de-un apartament nu va reusi sa stringa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii