Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seria de spectacole de teatru în spaţii neconvenţionale continuă la Brăila

• «Cum am dresat un melc pe sânii tăi», piesa lui Matei Vişniec este regizată de Mona Gavrilaş şi îi are în distribuţie pe actorii Viorel Ivanciuc şi Diana Giubernea • aceasta va fi pusă în scenă la The Music Pub, duminică, 19 martie, la ora 20:00

 

Amatorii de teatru din Brăila pot lua parte la un eveniment interesant în ultima zi din weekend. Piesa “Cum am dresat un melc pe sânii tăi”, de Matei Vişniec se va juca duminică, 19 martie, ora 20:00, pe scena The Music Pub. Este o comedie spumoasă care urmăreşte destinul a două personaje: El şi Ea, interpretate de actorii Viorel Ivanciuc şi Diana Giubernea, sub regia Monei Gavrilaş.

“Vorbim despre eternul EL şi eterna EA. Este o poveste de dragoste aparte, nemaiîntâlnită şi totuşi foarte cunoscută nouă. Asta face ca textul să fie cu totul şi cu totul aparte. Ne regăsim toţi în textul jucăuş al lui Matei Vişniec. O abordare inedită a relaţiilor umane, o redescoperire a sufletului uman totodată. O bucurie imensă. Spectacolul este o introspecţie a sufletului, a relaţiilor, a sentimentelor. Este romantic, poetic, viu, adevărat. VISUL şi VISAREA ocupă un loc extrem de important. Suntem parcă mai puternici şi mai curajoşi dacă avem puterea de a visa. Şi asta a făcut şi Vişniec cu acest text, absolut remarcabil. Spectacolul este plin de o poezie specială în care umorul fin are un rol foarte important şi dinamizează personajele. DUBLUL din noi este practic tema spectacolului. Nu suntem singuri, mereu e altcineva în noi. În corpul şi mintea noastră mai este cel puţin o persoană, care este de fapt în visele noastre. Practic o altă lume, poate mai frumoasă, poate mai armonioasă, poate mai bună. O altă lume în care suntem LIBERI şi FERICIŢI, în care suntem aşa cum ne-a făcut universul”, a afirmat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Cei interesaţi să participe la spectacolul din 19 martie la The Music Pub trebuie să ştie că preţul unui bilet este de 20 lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0746/479279.
Categorie articol: 

Comentarii