Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Serena Williams s-a luat la ceartă pe teren cu arbitrul de la US Open

În primul game al setului al doilea, la o minge de break în favoarea lui Stosur, Williams a strigat: "Come on" chiar înainte ca australianca lovească mingea.
Arbitrul a aplicat regulamentul şi i-a acordat punctul lui Stosur. La primul punct al game-ului următor, câştigat de Serena Williams, jucătoarea americană s-a întors către arbitru şi i-a spus: "Nu sunteţi dumneavoastră cea care m-aţi .... ultima dată?". Williams a primit un avertisment pentru limbaj necorespunzător, dar americanca nu s-a liniştit şi a continuat să i se adreseze arbitrului.
Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a declarat după meci că nu îşi mai aminteşte ce i-a spus arbitrului Eva Asderaki
"A fost totul foarte intens, iar eu am fost la fel. Am încercat să dau sută la sută, am încercat să înving o superjucătoare, care a evoluat foarte bine. Nu îmi amintesc la ce m-am referit când m-am adresat arbitrului. Nu-mi amintesc nici ce am spus. Era totul atât de intens. Voi vedea ce s-a întâmlat pe You Tube", a spus Williams râzând.
Serena Williams a precizat că nu crede că punctul de la care a pornit incidentul a avut un mare impact asupra meciului.
"Samantha a câştigat destul de uşor. Sunt foarte încântată că am ajuns atât de departe la această ediţie. Acum şase luni nici nu mă gândeam că voi putea juca la US Open (n.r. - având în vedere problemele medicale pe care Williams le-a avut în acest an). Regret că am pierdut, dar cred că nu puteam face nimic. Sam a jucat foarte bine", a adăugat americanca.
Jucătoarea australiană de tenis Samantha Stosur, cap de serie numărul 9, a câştigat în premieră un turneu de Grand Slam, impunând-se, duminică, în faţa americancei Serena Williams, a 28-a favorită, în finala turneului US Open. Stosur a câştigat finala cu scorul de 6-2, 6-3.
Categorie articol: 

Comentarii