Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Septuagenar arestat pentru tentativă de omor

* fapta a fost comisă duminică, în localitatea Romanu, când un bătrân de 71 de ani l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe fiul său de 36 de ani * la data de 19 mai, bărbatul acuzat de tentativă de omor a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de tentativă de omor

 

După ce în week-end şi-a înjunghiat fiul, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 71 de ani din localitatea Romanu a ajuns în spatele gratiilor. Ieri, magistraţii Tribunalului Brăila au dispus arestarea preventivă a bărbatului acuzat de tentativă de omor.  „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. În baza art.202 al. 1, al. 3 şi al. 4 lit. „e” cod procedură penală şi art.226 cod procedură penală în referire la art.223 al. 2 C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului V. Nicolae pe o perioadă de 30 zile, respectiv de la data de 19.05.2020 până la data de 17.06.2020 inclusiv. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, au decis judecătorii.

Concret, în cursul zilei de duminică, în jurul orei 16:40, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că fratele său ar fi fost înjunghiat. În urma cercetărilor desfășurate, s-a constatat că un bătrân de 71 de ani, din localitatea Romanu, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe fiul său de 36 de ani, în urma unui conflict spontan.

Barbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. S-au efectuat cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta, septuagenarul fiind acuzat de infracţiunea de tentativă de omor.

 
Categorie articol: 

Comentarii