Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sentinta in cazul Romulus Mailat ar putea fi pronuntata saptamina viitoare

Sentinta in cazul Romulus Mailat, acuzat de uciderea, tilharirea si agresarea sexuala a italiencei Giovanna Reggiani la 30 octombrie 2007, ar putea fi pronuntata martea sau miercurea urmatoare, informeaza site-ul Roma-Citta.it.
Potrivit sursei citate, decizia Curtii cu Juri prezidata de judecatorul Angelo Gargani este asteptata martea viitoare sau, cel tirziu, miercuri.
Doi martori audiati miercuri prin sistem videoconferinta, la Curtea de Apel Alba Iulia, au declarat ca Mailat este nevinovat.
In aceasta vara, la Roma au fost reluate audierile in procesul romanului Nicolae Romulus Mailat, acuzat de uciderea, tilharirea si agresarea sexuala a italiencei Giovanna Reggiani, la 30 octombrie 2007.
Conform presei italiene, avocatul lui Romulus Mailat sustine ca ranile suferite de Giovanna Reggiani nu puteau fi provocate de o singura persoana. "Leziunile de pe corpul Giovannei Reggiani erau atit de numeroase incit nu puteau fi cauzate de o singura persoana", declara avocatul Piero Piccinini, citat de La Repubblica.
Avocatul lui Mailat a sustinut, de asemenea, ca nu sint dovezi tehnice care sa ateste vinovatia clientului sau si ca exista martori care pot confirma ca Mailat era la masa cu ei in momentul in care a fost agresata Giovanna Reggiani.
Pina in prezent la Roma au fost audiati in acest caz membrii echipajului ambulantei care i-a acordat primul-ajutor Giovannei Reggiani, precum si inspectorii de politie Stefano Valdannini, Sara Barrella, Mario Forgetta si Franco Martinelli.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii