Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Senatorul Sabau sa plateasca pentru pierderea portului Braila!"

:Cine a sprijinit cedarea portului Braila catre APDM Galati, sa raspunda in fata electoratului!". Este opinia presedintelui organizatiei municipale PNL Braila, Petrica Popa, care a anuntat ca va fi primul care va arunca piatra si va denunta persoanele care au sprijinit acest transfer de administrare a zonei portuare: "Eu sper ca pina la jumatatea anului 2007, portul Braila sa revina sub administrarea Consiliului Local Municipal. Asta nu inseamna ca PNL Braila a fost vreodata sau va fi de acord cu modul in care a procedat un senator liberal si cu demersurile acestuia pentru cedarea portului in detrimentul administratiei locale. Noi cerem fortelor politice din municipiu si judet ca impreuna sa facem demersurile necesare ca Guvernul Romaniei sa redea portul CLM. Plata pentru aceasta eroare politica trebuie sa o faca electoratul si atunci, in precampanie si in campanie, va promit ca atit eu cit si colegii mei vom acuza public persoanele care se fac vinovate de a fi sprijinit acest transfer".
Popa crede ca este nedrept sa raspunda in fata comunitatii o intreaga organizatie liberala, desi cea care s-a implicat in instrainarea portului a fost o singura persoana. Chiar daca nu propunta numele senatorului liberal Dan Sabau, liderul PNL lasa sa se inteleaga ca acesta trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru propriile acte: "Nu PNL Braila a dorit acest lucru. O persoana sau un grup de interese care, in mare parte, nu mai este in interiorul PNL Braila, nu inseamna ca organizatia liberala a acceptat cedarea portului. Dovada ca am trimis la Guvernul Romaniei, impreuna cu alti consilieri municipali, o cerere ferma de a nu da curs acestei intrainari a portului. Vom vedea cine vor mai fi dintre ei oameni politici, la viitoarele alegeri, asa ca nu ma grabesc sa dau nume.
Am aflat cu surprindere ca domnul Vaisioiu sustine ca portul va reveni la CLM si va ajuta la acest demers. Dar trebuie sa vedem cine a stirnit acea furtuna facuta de fostul director al Administratiei Portului Braila, domnul Scarlat, si daca i s-au platit acestuia promisiunile facute. Trebuie sa vedem daca acei consilieri municipali ai PD isi revizuiesc pozitia fata de intrainarea portului si daca acum sint de acord ca portul sa revina sub administrarea CLM".
Popa a admis ca declaratiile sale privind revenirea portului sub administrarea CLM pina la jumatatea lui 2007 nu se bazeaza pe informatii si demersuri certe, ci pe o speranta: "Deocamdata, putem sa spunem ca este numai o speranta".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii