Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Senatorul Rotaru a uitat când mătura aleile pe care urma să păşească Tudose de la Pro România

Mă ştiţi. Nu sunt fan Mihai Tudose, personal nu am să îl susţin niciodată, indiferent pentru ce funcţie va candida. Iar despre Ion Rotaru ce să vă zic? Omu’ ăsta chiar îmi este antipatic. Nu ştiu, numai când văd poza lui Rotaru mă apucă dracii.

Dar asta nu înseamnă că nu ştiu să fac un pas în spate, să trag aer în piept şi să încerc să fiu corect atât faţă de Tudose cât şi faţă de Rotaru.

Nu vă ascund faptul că m-am enervat când am citit că Rotaru spune că nu vrea să audă de Pro România la guvernare. Nici eu nu vreau să aud de Pro România, pentru că tot ce se desprinde din PSD tot şoareci mănâncă. Deci până aici aş fi de acord cu senatorul PSD Brăila Ion Rotaru, în sensul că Pro România nu are ce căuta la guvernare. Dar, adevărul este că nici PSD nu are ce căuta la guvernare!

Însă cred că senatorul Rotaru ar fi trebuit să fie ultimul care să vorbească dacă Pro România ar trebui să intre sau nu la guvernare. Măcar din respect faţă de Mihai Tudose, care, cu toate păcatele lui, a fost atâta vreme în echipă cu Rotaru în PSD Brăila. Aaa, că Rotaru nu a fost în aceeaşi echipă cu Tudose este altă discuţie.

În locul lui Rotaru, eu mi-aş fi făcut griji despre cum anume a reuşit Tudose, cu al său Pro România, să mă bată la Brăila, acolo unde PSD câştigă alegerile, sub o formă sau alta, de 30 de ani încoace.

Dar Rotaru, după ce s-a reabilitat în faţa lui Dăncilă, a început iar să facă jocurile sale perverse, dând la gioale foştilor camarazi, cu care de bine- de rău a mâncat o franzelă caldă de pâine de când a intrat în politică.

Când Tudose era pe cai mari în PSD, când era premier şi făcea jocurile la Bucureşti, nen-tu Rotaru umbla cu săru’ mâna în urma lui Tudose şi nu mai contenea cu aprecierile. Acum, gata, îi miroase urât Pro România. (Pro Impostura)
Categorie articol: 

Comentarii