Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Senatorul PSD Aurel Simionescu spune ca a lipsit motivat de la votarea bugetului

Senatorul PSD Aurel Simionescu s-a numarat printre parlamentarii care au lipsit in fiecare zi de la Parlament, saptamina trecuta, "ajutind" astfel la blocarea votarii bugetului pentru 2006.
Lista absentilor, furnizata de liderul grupului parlamentar al Aliantei D.A. din Senat, Puiu Hasotti, ii cuprinde doar pe senatorii care nu au fost in sala la citirea apelului nominal, la inceputul sedintelor, dar multi dintre cei care si-au inregistrat prezenta dimineata nu se aflau nici ei in sala atunci cind ar fi trebuit votate articolele din Legea bugetului. Cele mai multe absente, 92, s-au contabilizat in PSD, urmat de PRM - 40 de absente, PNL - 34, PD - 17, UDMR - 16, Partidul Conservator - 13, Independenti - 4.
Aurel Simionescu apare pe lista chiulangiilor, cu patru absente in patru zile, alaturi de presedintele PSD, Mircea Geoana, dar si de alte nume sonore din partid, precum Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Cristian Diaconescu, Sorin Oprescu, Antonie Iorgovan, Adrian Paunescu, Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Octav Cozminca, Vasile Dincu, Serban Nicolae si Teodor Filipescu.
Contactat telefonic, parlamentarul brailean ne-a declarat ca nu a putut participa la votarea bugetului, deoarece, timp de patru zile, a fost plecat din tara. "Am fost in Albania, la conferinta Marii Negre.
Am fost patru zile plecat, acesta fiind de fapt motivul pentru care am lipsit din Parlament", a precizat Aurel Simionescu.
Dupa citeva saptamini de dezbateri, parlamentarii au reusit, in sfirsit, sa voteze bugetul pe anul 2006. Este vorba insa despre parlamentarii Puterii, pentru ca, in sala, la vot, a participat un singur reprezentant din partea Opozitiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii