Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Semnal de alarmă tras de Costică Buceschi înaintea meciului cu HCM Rm. Vâlcea

În afară de faptul că se confruntă cu probleme financiare legate de neplata salariilor jucătoarelor, HC Dunărea a mai primit o lovitură şi din partea televiziunii care va transmite jocurile din Liga Naţională de handbal feminin. Astfel, meciul din etapa a 24-a, HC Dunărea - HCM Rm. Vâlcea, nu va mai avea loc sâmbătă după-amiază, ci luni de la ora 17.30. Aceasta a fost decizia televiziunii care va transmite acest joc, iar reprogramarea partidei nu pică prea bine pentru formaţia brăileană care săptămână viitoare va juca şi derby-ul din deplasare cu Corona Braşov, un meci care va decide ocupanta locului al treilea în clasament. Cum săptămâna viitoare, pe 16 şi 17 aprilie, la Brăila va avea loc Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, HC Dunărea va avea destule dificultăţi în a se pregăti după-amiaza pentru jocul de sub Tâmpa.

"Urmează trei meciuri grele şi pe undeva suntem dezavantajaţi de faptul că televiziunea a reprogramat pentru luni meciul cu HCM Rm. Vâlcea. Săptămâna viitoare la Brăila vor veni şi echipele care vor participa la turneul final al Cupei României, trebuie să găsim soluţii pentru a ne pregăti şi a depăşi cu bine aceste trei meciuri foarte grele din finalul campionatului", a declarat antrenorul Costică Buceschi. Antrenorul echipei brăilene consideră că cea mai mare problemă a echipei este cea legată de salariile restante ale jucătoarelor. Sursa citată trage chiar un semnal de alarmă şi spune că situaţia a devenit critică şi că în cazul în care problemele financiare nu se vor remedia într-o săptămână, două, degeaba vor mai veni banii, că HC Dunărea nu va mai avea cu cine să joace. "În acest an nicio jucătoare nu şi-a primit salariul, doar masa a fost asigurată, de parcă am fi fost sponsorizaţi în această perioadă de UNICEF, adică am făcut totul pe gratis. Fetele nu mai au încredere în nimeni, s-au săturat de promisiuni. Noi însă vom demonstra că suntem profesionişti şi ne vom lupta pentru victorie în cele trei meciuri care au mai rămas de disputat din campionatul acesta, aşa cum am făcut-o şi în deplasările anterioare, nu ne vom da la o parte şi ne vom bate pentru realizarea obiectivului, clasarea pe un loc de cupă europeană sau cine ştie, poate chiar pentru locul al treilea. Dar dacă banii nu vin în această lună, degeaba mai vin, neavând o certitudine la Brăila jucătoarele vor opta pentru alte cluburi şi HC Dunărea nu va mai avea cu cine juca din campionatul următor", a mai spus Buceschi.
La închiderea ediţiei, antrenorul Costică Buceschi ne-a informat că o parte din banii alocaţi de Primăria Brăila clubului de handbal au intrat în contul echipei.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii