Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Semedo vrea sa marcheze si in meciul cu CFR, deoarece acum este stelist

Jucatorul Antonio Semedo, care a inscris doua goluri in meciul cu Gaz Metan Medias, a declarat, duminica seara, ca vrea sa marcheze pentru Steaua si in meciul cu CFR Cluj, din etapa a IX-a a Ligii I, deoarece acum este stelist.
"Ma bucur ca am marcat doua goluri, dar mai importanta este victoria. Vreau sa marchez si in meciul cu CFR, acum sunt stelist. Vreau sa facem un meci bun si sa-mi ajut echipa ca si azi. M-am bucurat pentru victoria CFR-ului cu Roma, era o echipa romaneasca", a declarat Semedo.
Banel Nicolita a afirmat ca Steaua vrea sa obtina toate punctele cu CFR: "Ma bucur ca ne-am revenit repede dupa infrangerea cu Bayern. Am obtinut o victorie categorica dupa un joc foarte bun. Cu siguranta va fi un meci frumos cu CFR, unde mergem sa obtinem toate punctele".
Fundasul Petre Marin a mentionat ca pentru Steaua urmeaza meciuri de foc. "Important este ca am obtinut cele trei puncte, in fata unei echipe care a jucat bine. Urmeaza meciuri de foc pentru noi, pot spune ca pentru noi campionatul abia acum incepe. La Fiorentina vrem sa obtinem mai mult decat cu Bayern, insa oricum obiectivul nostru a fost atins prin calificarea in grupe. M-am bucurat putin pentru rezultatul lui Bayern, inseamna ca i-am obosit ceva. La cluj mergem la victorie, iar la Florenta sa ne jucam sansele", a comentat Petre Marin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii