Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Semafoarele din intersectii vor fi schimbate

Viceprimarul municipiului Lucian Tilea a declarat ca in perioada urmatoare se vor lua masuri pentru inlocuirea vechilor semafoare din intersectii. De multe ori acestea cedeaza din cauze tehnice si circulatia autovehiculelor este pusa in dificultate. In astfel de situatii, intra in actiune politistii rutieri care trebuie sa dirijeze circulatia, in special dimineata si dupa amiaza, cind traficul este mai aglomerat pentru ca oamenii se duc si se intorc de la munca.
"Au fost unele intersectii, de exemplu Grivitei colt cu Garii unde semafoarele nu au functionat citeva zile din motive tehnice, atunci a fost din cauza vintului. Cel de la Dorobanti a cedat zilele trecute tot din aceleasi cauze. Problemele sint legate de niste defectiuni, instalatiile sint fantastic de vechi, avem semafoare care atunci cind bate soarele in ele nici nu mai vezi ce culoare este, daca e rosu sau verde. Cu banii pe care ii avem o sa trecem de la o intersectie la alta, o sa vedeti semafoare noi", a spus Tilea.
Desi reprezentantul Politiei Rutiere, inspector principal Bogdan Zotoi, a spus ca a primit o informatie de la firma care administreaza semafoarele, potrivit careia semafoarele de la intersectia Dorobanti cu strada 1 Decembrie nu au mers pentru ca Primaria nu a achitat o factura la energia electrica, viceprimarul a infirmat acest lucru. Tilea a spus ca oricum neplata unei facturi de energie nu are nici o legatura cu functionarea semafoarelor pentru ca partea de alimentare se plateste catre Electrica, nu catre o alta firma si ca semafoarele nu au mers din motive tehnice.
Viceprimarul Lucian Tilea a mai adaugat ca in ceea ce priveste strada Mihai Eminescu, pentru acest an nu s-au prevazut bani pentru semnalizare deoarece in doua - trei saptamini acolo va fi un adevarat santier pentru ca se va incepe reabilitarea.
"Tot ce inseamna mobilier stradal din care face parte inclusiv sistemul de semnalizare la rece si indicatoarele, va fi parte integranta a proiectului de reabilitare a strazii Regale", a spus Tilea.
Categorie articol: 

Comentarii