Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Selecţionatele judeţului Galaţi şi Brăila au remizat, 1-1, în meciul tur

Selecţionata brăileană coordonată de pe margine de profesorul Ion Balaban a controlat jocul în prima repriză, dar nu a reuşit să înscrie decât o singură dată, în minutul 26, în urma unei faze finalizate de Văsii, atacantul formaţiei Voinţa Găiseanca.

Până la gol însă brăilenii au mai irosit două situaţii clare de a înscrie tot prin acelaşi jucător. Prima dată Văsii a şutat pe lângă poartă, iar a doua oară a trimis mingea prea uşor pentru a-i crea probleme portarului gălăţean.

Gălăţenii au reuşit să egaleze în repriza a doua, una în care selecţionata brăileană a evoluat în inferioritate numerică din minutul 67, după ce portarul Drăgan a fost eliminat.

În minutele de prelungire Popârţac a fost la un pas de a tranşa partida în favoarea brăilenilor, însă el a şutat prea slab pentru a-l pune în dificultate pe portarul gazdelor.

"S-a văzut lipsa de antrenamente împreună, am suferit în anumite momente la organizarea jocului dar şi din cauza faptului că fotbaliştii noştri nu sunt acomodaţi cu gazonul sintetic. Totuşi, a fost o partidă dominată de brăileni şi sunt convins că vom câştiga partida retur care se va derula la Brăila, pe 5 mai", a declarat profesorul Ion Balaban.

Selecţionata judeţului Brăila: Drăgan (Recolta Tufeşti) - Popescu (Victoria Cazasu), Dobrin (Recolta Tufeşti), Mazilu (Dunărea Tichileşti), Cotigă (Avântul Cireşu)- Cazan, Ioniţă, Gologan (toţi trei de la recolta Tufeşti), Gagu (Victoria Traian) - Ş. Feraru (Viitorul Galbenu), Văsii (Voinţa Găiseanca).

Au mai evoluat portarul Tunea (Unirea Măxineni) şi jucătorii de câmp Popârţac (Recolta Tufeşti) şi Vlăducă (Voinţa Găiseanca).
Categorie articol: 

Comentarii