Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Selecţionata judeţului Brăila s-a calificat în semifinale

Miercuri, după-amiază, pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca, selecţionata de fotbal a judeţului Brăila a câştigat cu 1-0 partida cu echipa similară a Galaţiului şi a promovat în semifinalele competiţiei.

În faţa unui public numeros, selecţionata coordonată de profesorul Ion Balaban a evoluat prudent în prima repriză şi, spre finalul ei, a irosit două situaţii clare de a marca prin Sorin Butiseacă. La rândul lor, şi gălăţenii au fost aproape de gol, în minutul 23, numai că mingea şutată la colţul scurt de Milan a fost deviată în corner de Tunea.

În repriza a doua, prima şansă de modificare a scorului au avut-o tot gălăţenii, însă Scutaru (min. 47), în poziţie ideală, a întârziat momentul şutului şi a fost blocat de Mazilu, după care iniţiativa a trecut de partea gazdelor. Şerban Feraru şi Butiseacă au ratat pe rând, în minutul 56, însă, după numai patru minute, primul a realizat un gol spectaculos, cu un lob peste portar după o cursă solitară de 30 de metri.
Butiseacă a ratat, apoi, în două rânduri majorarea scorului, la fel şi Gologan (min.79) după o acţiune iniţiată de Popârţac şi încheiată cu o centrare a lui Neguţu Cazan.

În urma acestui succes, selecţionata judeţului Brăila se califică în faza semifinalelor, următoarea ei adversară fiind selecţionata judeţului Prahova. La partidă au asistat numeroşi reprezentanţi ai echipelor, care au dat jucători la lot, dar şi oficiali ai echipelor divizionare brăilene.

Brăila: Tunea (Unirea Măxineni) - Matei (Unirea Măxineni), Dobrin (recolta Tufeşti), Mazilu (Dunărea Tichileşti), Popescu (Victoria Cazasu) - Bratosin (Gloria Movila Miresii), Ioniţă, Cazan, Gologan (toţi de la Recolta Tufeşti - Feraru (Viitorul Galbenu), Butiseacă (Avântul Cireşu).
În repriza a doua, au mai evoluat Popârţac (Recolta Tufeşti), Vlăducă (Voinţa Găiseanca).
Categorie articol: 

Comentarii