Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Selecţie pentru Corpul naţional de experţi în management educaţional

În perioada 20 - 29 august se fac înscrieri online pentru selecţia cadrelor didactice în vederea constituirii corpului naţional de experţi în management educaţional, seria a 7-a. În judeţul Brăila sunt puse la dispoziţia celor interesaţi 60 de locuri.
Candidaţii trebuie să completeze formularul de selecţie online. Pe 29 septembrie se afişează lista cu profesorii admişi în această etapă, urmând ca în perioada 1 - 10 septembrie cei admişi la faza online să depună dosarele în format clasic la Inspectorat. Acest lucru se poate face de luni până joi între orele 8.00 - 16.30, iar vineri între orele 8.00 - 14.00. La final, IŞJ va transmite ministerului Educaţiei lista candidaţilor admişi după etapa de selecţie online. De asemenea, se transmit şi liste cu numele celor care ocupă deja funcţii de conducere sau îndrumare şi control din Inspectorat şi care şi-au depus dosare pentru selecţie.
În perioada 15 - 18 septembrie vor fi evaluate dosarele candidaţilor de către comisiile de evaluare de la nivelul ministerului Educaţiei, iar pe 19 septembrie se transmit rezultatele către IŞJ. În Consiliul de Administraţie al IŞJ acestea se validează, şi tot pe 19 septembrie se afişează listele. În perioada 22 - 26 septembrie se pot depune contestaţii, rezultatele urmând să fie publicate pe 2 octombrie. Pe 7 octombrie urmează să se emită ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul Naţional al experţilor în management educaţional.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii