Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seful Politiei si Sgircitu au jucat de mai multe ori la Loto

Seful Politiei Judetului si seful Serviciului Judiciar au comis-o din nou: desi s-au declarat curati ca lacrima, invocind faptul ca nu au stiut de participarea lui Sgircitu la cumpararea biletului de loto cistigator in decembrie 2005, "Obiectiv" a obtinut probe care spulbera varianta ofiterilor si demonstreaza ca acestia au continuat sa joace la 6/49 si in luna ianuarie, impartind frateste alte doua premii cu aceiasi parteneri din lumea interlopa, printre care si afaceristul anchetat de Politie pentru 39 de inselaciuni.
"Obiectiv" detine copia unui bilet eliberat in ianuarie de agentia loto de pe Calea Calarasilor, iar alte doua bilete din aceeasi luna, semnate de subcomisarul Catalin Chivu, comisarul Sorin Leitoiu, Titi Sgircitu, Nicu V. si Costel V., se afla la sediul Loteriei. Cei cinci au cumparat aproape saptaminal bilete la 6/49 si, pe linga "Logan", au cistigat in ianuarie de doua ori, circa 15 milioane de lei vechi, la categoria a III-a, bani ridicati de Sgircitu si Nicu V. de la sediul Loteriei.
Politistii neaga ca ar avea legaturi cu Sgircitu si ceilalti doi indivizi din lumea "buna", insa, in mod bizar, pe 26 ianuarie, seara, dupa ce redactorul de la "Obiectiv" l-a contactat telefonic pe Sgircitu, pentru a afla detalii cu privire la "Loganul" impartit cu oamenii legii, in rindul cistigatorilor s-a dat alarma. Dupa circa jumatate de ora, cei cinci au fost vazuti laolalta, intr-un separeu al unui restaurant din buricul tirgului, unde puneau tara la cale, impreuna cu un notar.
A doua zi, dupa aparitia articolului "Seful Politiei joaca la loto cu Titi Sgircitu", scms. Chivu a transmis un comunicat in care a recunoscut faptele doar pe jumatate, apoi a stat pina noaptea tirziu la serviciu, pentru a-si face ordine-n dosare, pregatindu-se pentru un eventual control de la Capitala. "Nu cunosc conjunctura in care semnatura lui Sgircitu Titi a fost asociata cu a mea si, repet, nu am fost informat in legatura cu participarea lui la depunerea biletului. Dupa doua-trei zile de la aflarea vestii ca biletul a fost cistigator mi s-a comunicat ca la cumpararea acestuia a mai participat si o alta persoana. Repet, acest aspect nu mi s-a adus la cunostinta initial, aflind, ulterior, ca este vorba de participarea lui Sgircitu Titi. Regret ca numele meu a fost alaturat celui despre care se face vorbire in textul de presa si, dupa cum se poate observa, nu am avut intentia sa am vreo legatura cu aceasta persoana. Imi exprim inca o data regretul ca nu am verificat anterior depunerii biletului de Loterie, toate persoanele implicate in cumpararea acestuia", ne-a precizat scms. Chivu in comunicat.
Nr. 1 al Politiei brailene a declarat ca nu a intentionat sa intre in cirdasie cu Sgircitu si a aruncat totul in circa unuia dintre amicii de pariuri, care, potrivit scenariului, s-ar fi intilnit cu acesta in drum spre agentia loto si l-ar fi acceptat sa contribuie la cumpararea biletului cistigator. Stiind ca Sgircitu e anchetat pentru aproape 40 de "tepe" cu locuinte - dosar prafuit si uitat de Politie - scms. Chivu a continuat sa semneze biletele loto, tocmai de teama ca ar putea fi tras pe sfoara de partenerul de afaceri. Surse din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane ne-au informat ca scms. Chivu si cms. Leitoiu sint anchetati pentru a se elucida imprejurarile in care cei doi s-au incurcat cu membri ai lumii interlope ca sa joace la loto, urmind ca, in functie de rezultatul investigatiilor, impotriva ofiterilor sa se ia masurile de rigoare. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii