Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seful Politiei Municipiului ar putea sa se pensioneze pe caz de boala

Nu are nici 50 de ani, insa problemele de sanatate nu-i mai permit sefului Politiei Municipiului, cms.sef Gheorghe Dinicu sa lucreze. Inca din martie a.c., Dinicu a intrat in concediu medical, lasind Politia municipiului pe mina adjunctului sau, cms. Costel Arbunea. Gheorghe Dinicu are serioase probleme cardiace, suferind si o interventie chirurgicala, dar si diabet. A fost internat in mai multe rinduri in unitati medicale din capitala, iar medicii nu-i mai permit sa revina la comanda Politiei.
Cms.sef Gheorghe Dinicu ne-a marturisit ca tocmai a comparut in fata unei comisii de specialitate, care va decide daca mai este sau nu apt de munca din punct de vedere medical. "E posibil sa ma pensionez pe caz de boala. Eu nu vreau, dar daca medicii nu-mi dau voie... Voi vedea ce va decide comisia. Nu, alte motive pentru care e posibil sa plec din Politie nu am", ne-a spus Dinicu.
Gheorghe Dinicu a lucrat aproape 20 de ani in Politie, facind cariera in materie de cercetari penale si ocupind, chiar ani de zile, functia de sef al biroului de resort. In 2005, odata cu plecarea cms.sef (r) Stefan Marinica la pensie, Dinicu a devenit, prin concurs, sef al Politiei municipiului. Spre deosebire de alti ofiteri cu functii inalte, care s-au retras din Politie, Dinicu nu a fost niciodata implicat in vreun scandal, remarcindu-se ca un bun penalist. Citiva ani de zile, Dinicu a fost chiar sef al actualului inspector sef al Inspectoratului de Politie, cms. Catalin Chivu, atit in vremea in care acesta din urma era tinar ofiter la Cercetari Penale, cit si in vremea in care a fost adjunct al comandantului Politiei municipiului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii