Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seful Politiei, cistigator la 6/49

Bucurie amaruie, pentru 5 ofiteri de la Inspectoratul de Politie al Judetului, printre care si seful institutiei: politistii au fost la un pas de a "fura" marele pot de la 6/49, de doua milioane de euro, la extragerea din 4 decembrie, insa au cistigat la categoria a II-a o "Dacia Logan", pe care o vor vinde, pentru a imparti banii.
Fericit ca va incasa de peste 60 de ori suma investita in biletul cistigator, subcomisarul Catalin Chivu regreta, totusi, ca n-a reusit sa-i convinga pe colegii sai sa bifeze si numarul 13 pe fluturas: "Am participat 5 persoane, cu cite un milion de lei si am jucat o schema cu 16 numere. Printre acestea am trecut si numerele 14, 25, 29, 41 si 46, care s-au dovedit cistigatoare. Daca treceam si 13, luam marele premiu, de peste doua milioane de euro, dar n-a fost sa fie. Am trecut 13, dar un coleg supertitios a insistat sa nu il bifam. M-am lasat pagubas si n-am mai insistat sa-l punem."
Cu cele 5 numere cistigatoare, politistii au "furat" de la Loteria Nationala un autoturism "Logan" de aproximativ 300 milioane lei vechi. Intrucit toti cinci au masini personale, ofiterii au hotarit sa vinda autoturismul si sa-si incaseze fiecare partea de 60 milioane lei, cu care se vor rasfata de Craciun si Revelion.
La extragerea din 4 decembrie, la 6/49 s-au cistigat 21 de autoturisme "Logan", iar duminica trecuta 44 de masini, insa premiul cel mare - scapat printre degete de politistii braileni - s-a reportat pentru saptamina aceasta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii