Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seful CJ Braila face parte din Comisia de Autorizare a Imprumuturilor pentru autoritatile locale

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost desemnat de Uniunea Nationala a CJ din Romania (UNCJR) ca reprezentant in Comisia Nationala de Autorizare a Imprumuturilor pentru autoritatile locale, din subordinea Ministerului de Finante. "In urma unor discutii pe care le-am avut acum 2 saptamini cu Guvernul si cu Ministerul Finantelor, miercuri (16 iulie - n.r.), in sedinta de Guvern s-a reparat o greseala care se perpetueaza de citiva ani de zile, si anume ca in Comisia Nationala de Autorizare a Imprumuturilor pentru autoritatile locale, UNCJR nu era reprezentata. S-a modificat hotarirea de Guvern si noi trebuie sa avem un reprezentant, astazi (vineri 18 iulie - n.r.) am decis ca reprezentantul uniunii in aceasta comisie sa fie domnul Bunea Stancu", a explicat presedintele UNCJR, Liviu Nicolae Dragnea.
Comisia se ocupa de examinarea si avizarea contractarii/garantarii de catre unitatile administrativ-teritoriale de imprumuturi interne si externe pentru realizarea de investitii publice de interes local, precum si pentru refinantarea datoriei publice locale.
De asemenea, seful CJ Braila a fost desemnat de UNCJR ca reprezentant din partea PSD in cadrul Comitetului Regiunilor de la Bruxelles.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii