Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seful cabinetului senatorului Sabau si inca doi liberali - propusi pentru excludere

PNL Braila se pregateste de excluderi. Conducerea organizatiei municipale a PNL Braila a solicitat Biroului Interimar sa analizeze cererea de excludere a trei dintre membri. Conform informatiilor oferite de presedintele filialei municipale, Petrica Popa, cei trei se fac vinovati de incalcarea statutului partidului, fapt care a adus prejudicii formatiunii politice. Este vorba de seful de cabinet al senatorului Dan Sabau, Florin Nicolae, si inca doi liberali: Constantin Ionescu si Cornel Pamfil. Acestia s-ar face vinovati de faptul ca au incercat sa convinga mai multi liberali din judet sa nu isi mai depuna adeziunile atunci cind a avut loc reorganizarea partidului. "Noi am primit reclamatii de la membrii nostri din judet ca cei trei s-au dus pe la primarii, viceprimarii si consilierii PNL, pe care au incercat sa ii convinga sa nu isi mai depuna adeziunile, pe motiv ca, atunci cind va cistiga presedintia partidului, Constantin Cibu ii va da pe toti afara din partid. Lucru total incorect. Asa ca noi am anuntat conducerea Biroului Interimar despre ce au facut acesti trei liberali si am cerut excluderea lor. Acum depinde de acest forum de decizie ce se va intimpla mai departe", spune Petrica Popa. Desi initial fusese vehiculat, ca propus pentru excludere, si numele consilierului judetean Danut Zob, liderul filialei municipale a PNL ne-a explicat ca este o greseala si ca nu a fost vorba niciodata despre asa ceva, Zob neavind absolut nici o problema in cadrul partidului. Acest lucru a fost confirmat si de catre consilierul judetean, care ne-a declarat ca nu intelege cum de a ajuns numele lui implicat in aceasta poveste.
Totodata, Petrica Popa a tinut sa mai precizeze ca apele au inceput sa se linisteasca in cadrul organizatiei municipale pe care o conduce si ca spera ca vor avea loc cit mai curind si alegerile judetene.
Cu toate acestea, senatorul Dan Sabau, al carui sef de cabinet este propus pentru excludere, nu este de acord cu explicatiile oferite de conducerea municipala a PNL. Acesta sustine ca este imposibil ca Florin Nicolae si ceilalti doi liberali sa fi facut asa ceva, si ca totul nu este decit o uneltire a celor de la municipiu: "Nu cunosc motivele pentru care acestia au fost propusi pentru excludere. Nu mi-a comunicat nimeni nimic. Dar asta nu poate fi decit expresia unei actiuni “sindicale” a celor din cadrul organizatiei muncipale a PNL. Sa incerce manevre de tipul asta... E un abuz grosolan. Eu ma indoiesc ca cei trei au facut efortul de care sint acuzati. Ei doar au contestat sedinta prin care s-a ales biroul municipal si si-au exprimat in mod oficial dezacordul. Ce se intimpla acum e expresia unei democratii sugrumate - de tipul comunismului in perioada lui cea mai neagra".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii