Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sefii FRF descind in acest week-end la Braila

Anul acesta sunt sase zone, iar printre orasele nominalizate pentru o reuniune cu membrii afiliati din opt judete ale tarii s-a numarat si Braila.
Actiunea care va avea loc in acest week-end, la Braila, la initiativa presedintelui AJF, Marin Petrescu, a fost prefatata luni dupa-amiaza in cadrul unei conferinte de presa.
"FRF a acceptat Braila pentru ca atat Asociatia Judeteana de Fotbal cat si Comisia Judeteana de Arbitri au avut rezultate notabile in ultimii ani si trebuie sa subliniez faptul ca este o onoare pentru noi ca intrega conducere a federatiei va participa la aceasta sedinta. Vor fi prezenti de asemenea, presedintii sectiilor de fotbal din Liga a II-a, a III-a, conducatorii echipelor de copii si juniori, cei ai fotbalui in sala precum si cei din fotbalul feminin. Sambata, reprezentantii echipelor din cele opt judete vor putea dialoga atat cu presedintele FRF, Mircea Sandu, cat si cu ceilalti sefi de comisii, pentru ca vor fi prezenti secretarul general, Adalbert Kassai, directorul de competitii Dumitru Mihalache, Stefan Justin, juristul FRF, Mircea Radulescu directorul Scolii Nationale de Antrenori, Dan Ionescu, cel care raspunde de resortul copii si juniori si nu in ultimul rand presedintele CCA, Constantin Gheorghe", a declarat Marin Petrescu, presedintele AJF.
La randul sau, Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri a subliniat faptul ca Braila trebuie sa profite de aceasta sansa: "Lumea de fotbal din Braila trebuie sa inteleaga ca este o sansa atat pentru noi, cat si pentru echipele din judetul nostru pentru o relansare a fotbalului la nivel mare. Conducatorii vor avea ocazia sa se cunoasca mai bine, iar cei care au format scoli de fotbal sa discute cu membrii federatiei, sa le ceara parerea atat pentru latura juridica, cat si pentru cea tehnica".
La instruirea de la Braila vor participa reprezentantii echipelor din Constanta, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Galati, Braila, Buzau si Vrancea.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii