Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sectia de kaiac canoe a CSM-ului este in vizorul loturilor nationale

La actiunea organizata, in perioada 9-17 februarie, la Snagov de catre Federatia Romana de Kaiac Canoe (FRKC) CSM-ul a participat cu trei sportivi de la lotul de juniori II, Mihaela Sterpu, Eduard Toader si Antonel Vasii, toti medaliati pe plan intern in 2006, si cu alti doi de perspectiva, Daniela Serbanescu si Andrei Hortolomei, ambii juniori III, care au mers pe banii clubului.
La finalul cantonamentului, sportivii de la centrele olimpice au sustinut si primele teste din acest an, iar dintre braileni s-a detasat Mihaela Sterpu care a fost promovata la lotul national de juniori I de la Bascov, unde se mai afla inca alti cinci reprezentanti ai sectiei de kaiac canoe de la CSM Braila printre care si Rodica Sterpu, sora mai mare a Mihaelei.
Alti 60 de sportivi au participat la concursul de selectie pentru completarea lotului de juniori II si in urma testelor, doua dintre cele 12 locuri vacante au fost adjudecate de sportivii braileni Daniela Serbanescu si Andrei Hortolomei.
"O impresie deosebita a lasat-o Mihaela Sterpu si drept recompensa ea a fost cooptata in lotul de juniori I. A fost singura sportiva promovata de la toate cele sase centre olimpice din tara, care au participat la aceasta convocare, iar acest fapt vine sa confirme inca o data ca performantele obtinute de sectia noastra in ultimii ani nu au fost intimplatoare. Rezultate bune au obtinut si cei doi sportivi de perspectiva, Serbanescu si Hortolomei, iar recompensa a fost cooptarea lor in lotul de juniori II" a declarat antrenorul emerit Marin Blindu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii