Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sectacol de baschet în Polivalentă

asta promit baschetbaliştii de la Cuza Sport în partida de astăzi cu  ACS Agronomia 4 Sports Bucureşti • meciul începe la ora 19.00

 

În această după-amiază, de la ora 19.00, Sala Polivalentă găzduieşte un interesant meci de baschet între două formaţii care doresc cu ardoare victoria. Echipa gazdă, Cuza Sport Brăila, vrea să încheie sezonul regulat pe primul loc în grupa a 3-a, iar formaţia bucureşteană, ACS Agronomia 4 Sports, încearcă să prindă, pe ultima sută de metri, un loc la turneul semifinal. Echipa de la Dunăre a avut un parcurs remarcabil în acest sezon competiţional în care a câştigat 10 din cele 11 partide disputate şi este lideră în grupă. Pentru meciul de astăzi, antrenorii Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici au întreg lotul valid, însă americanul Richard Mc Calop va fi menajat, el nefiind refăcut total după accidentarera suferită duminica trecută la Bucureşti.

“Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la Sala Polivalentă pentru a sărbători împreună, printr-o victorie, accederea de pe primul loc, la turneul semifinal. Atmosfera este bună şi îi asigurăm pe suporterii noştri că le vom oferi un spectacol frumos însă îi rugăm să fie alături de noi şi în momentele mai puţin bune, pentru că nu vom avea o misiune uşoară în faţa echipei bucureştene care doreşte să prindă turneul semifinal”, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului brăilean de baschet.

Ambele echipe de juniori de la Cuza Sport au meciuri programate în deplasare în acest weekend în cadrul turneului semifinal, grupa valorică A. La U18 Cuza Sport, locul al 6-lea, joacă sâmbătă la CSU Braşov, formaţie aflată pe ultimul loc, iar la U16, echipa brăileană, lideră în seria a 2-a, ar trebui să evolueze la ACS Mc Ball Mangalia însă partida va fi amânată la cererea celor din Mangalia.

“Eu cred că putem bifa două succese în acest weekend, primul la seniori apoi în partida de la Braşov, unde, dacă vom aborda concentraţi jocul nu avem cum să nu câştigăm. Meciul de la Mangalia probabil că va fi amânat, cei de acolo ne-au rugat să reprogramăm meciul, noi am fost de acord, iar acum aşteptăm verdictul final al federaţiei de specialitate”, a mai spus Mircea Totolici.

 
Categorie articol: 

Comentarii