Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Secretarul Municipiului, Ion Drăgan, lăudat de toţi consilierii municipali

• acesta a primit calificativul “foarte bine” pentru activitatea derulată în 2018 • Ion Drăgan a ţinut să le mulţumească la rândul său funcţionarilor pe care îi are în subordine

 

Consilierii municipali au evaluat activitatea secretarului municipiului Ion Drăgan pentru 2018, cu ocazia primei şedinţe ordinare din acest an. Potrivit raportului proiectului de hotărâre dezbătut de membrii CLM Brăila, evaluarea performanţelor profesionale individuale ale funcţionarilor publici are următoarele componente: evaluarea gradului şi a modului de atingere a obiectivelor individuale şi evaluarea gradului de îndeplinire a criteriilor de performanţă. În urma acestei analize a performanţelor profesionale, funcţionarului public i se acordă unul dintre următoarele calificative: “foarte bine”, “bine”, “satisfăcător”, “nesatisfăcător”.  Această acordare a calificativului se face în baza unui punctaj final. Astfel, pentru un punctaj între 1,00 şi 2,00 se acordă “nesatisfăcător”; între 2,01 şi 3,50 - “satisfăcător”; între 3,51 şi 4,50 - “bine” şi între 4,51 şi 5,00 - “foarte bine”.

Astfel, în cadrul şedinţei ordinare a CLM Brăila, fiecare consilier reprezentant al grupurilor politice i-a acordat un calificativ lui Drăgan.

“În calitatea mea de lider al grupului PSD din Consiliul Local Municipal, analizând activitatea pe care domnul secretar Drăgan a desfăşurat-o în 2018, am ajuns la concluzia că merită şi în acest an calificativul maxim”, a declarat PSD-istul Sorin Boşneag. La fel a procedat şi Dan Păun ca reprezentant ALDE, cotând activitatea lui Drăgan ca “extraordinar de bună”, consilierul Adrian Traian din partea PND, care l-a lăudat pe secretar, precum şi consilierul independent Lucian Căprariu, care a subliniat că Drăgan şi-a făcut datoria şi că merită calificativul maxim.

Din partea liberalilor, Adrian Tabarac a afirmat: “Cu menţiunea că şi anul trecut au fost nişte întârzieri la mapă, totuşi respectăm activitatea domnului secretar. Grupul PNL are aceeaşi propunere: nota 5, nota maximă. Deci calificativul foarte bine pentru domnul secretar”.

Proiectul privind evaluarea secretarului municipiului a fost aprobat în unanimitate, cu 25 voturi “pentru”.

“Vă mulţumesc foarte mult pentru votul dumneavoastră şi pentru încrederea pe care mi-o acordaţi. Dar vreau să vă spun că acest calificativ îl văd nu doar pentru mine, ci şi pentru echipa care mă sprijină. Adică funcţionarii din cadrul aparatului de specialitate care vin cu aceste proiecte în faţa dumneavoastră. Vă mulţumesc mult, încă o dată!”, a declarat Drăgan după ce a primit calificativul, iar o parte dintre funcţionarii publici prezenţi în sală au aplaudat, spre amuzamentul unora dintre consilierii municipali prezenţi în sală.

Precizăm că Ion Drăgan a devenit secretar al Municipiului Brăila din 26 februarie 2015.
Categorie articol: 

Comentarii