Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Secretarul general PSD Liviu Dragnea - în vizită la Brăila

Organizaţia judeţeană PSD Brăila a primit, ieri, vizita secretarului general Liviu Dragnea, în vederea clarificării unor probleme de ordin intern. Principalul subiect abordat de membrii Partidului Social Democrat a avut ca temă modul în care vor aborda campania electorală care se apropie cu paşi rapizi. De asemenea, aceştia au discutat despre politica de la nivel local, dar şi naţional a partidului, precum şi situaţia în care se găseşte USL în acest moment. "Domnul secretar general al partidului, Liviu Dragnea, a venit de mai multe ori la Brăila şi probabil că va veni din ce în ce mai des pentru că ne apropiem de alegeri şi trebuie să discutăm probleme legate de cum se va vota, cum se vor organiza alegerile, care este punctul nostru de vedere. O să avem o întâlnire cu câţiva preşedinţi de judeţe din zona noastră de aici, şi mai apropiată şi mai îndepărtată, în care vom discuta probleme punctuale de organizare în primul rând, dar şi analize, modul în care abordăm anumite teme naţionale legate de partide şi de alegeri în general. Am avut o întrunire de partid, unde s-au pus întrebări, domnul Liviu Dragnea a binevoit să le răspundă colegilor noştri, a fost un dialog interactiv. Au fost nişte lucruri pe care colegii noştri a trebuit să le lămurească, legate în general de zona naţională", a declarat preşedintele PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, în cadrul conferinţei de presă organizată cu ocazia vizitei de lucru a lui Dragnea.
Legat de întâlnirea cu PSD-iştii brăileni, Dragnea s-a arătat extrem de mulţumit de ceea ce a găsit aici. "A fost o discuţie interesantă la Brăila astăzi, cu activul de partid. Este într-adevăr Brăila o organizaţie şi rămâne o organizaţie foarte puternică, foarte bine structurată, unită şi cu un nivel politic ridicat. Discuţia a fost foarte bună, cu foarte multă substanţă, colegii mei au vrut să ştie, în mod firesc, multe lucruri despre politica de la Bucureşti, politica la nivel naţional, despre ce se întâmplă în USL, cum merg lucrurile în USL, care mai e situaţia prin ţară, prin judeţe. Au fost întrebări puse şi despre mişcarea populistă, au întrebat dacă ştiu mai multe lucruri despre ce vor să facă cei de la putere cu «gogoaşa» asta. Am discutat şi despre Brăila, despre relaţiile din interiorul USL Brăila. Au fost întrebări puse de sistemul de organizare pentru campania electorală, au fost întrebări puse despre cum credem noi că va arăta sistemul de vot şi am răspuns la toate întrebările. O discuţie care pe mine m-a mulţumit foarte mult", a spus secretarul general al partidului. Pe lângă altele, în cadrul conferinţei, PSD-istul din Bucureşti a ţinut să atragă atenţia asupra unor abuzuri ale "celor aflaţi la putere", aducând în discuţie şi ancheta A.N.I demarată asupra lui Stancu. "Discutăm despre presiuni inimaginabile şi abuzuri inimaginabile pe care le practică în toate judeţele reprezentanţii puterii: prefecţi, subprefecţi, şefi de instituţii judeţene care nu mai ţin cont de absolut nimic. Ca un criminal care omoară şi este văzut de cineva şi îl omoară şi pe acel cineva, aşa sunt ei, merg din abuz în abuz în ideea că oricum făcând 100 de abuzuri şi dacă vor pierde puterea vor fi pedepsiţi, dacă mai fac încă 10 ei vor fi pedepsiţi la fel", a mai precizat Dragnea.
Săptămâna viitoare, secretarul general PSD va începe o acţiune în toată Transilvania. Acesta îşi va petrece câte două, trei zile în fiecare judeţ de acolo, considerând regiunea un element crucial în bătălia electorală.
Categorie articol: 

Comentarii