Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Secretarul de stat din Ministerul Finanţelor, depistat cu gripa porcină

"Am aflat şi eu de la dumneavoastra... Deja am luat măsuri la Ministerul Finanţelor, s-au făcut dezinfecţii unde lucra dumneaei şi în toate toaletele de serviciu, iar oamenii care îi erau colegi trebuie să stea acasă. Nu am emoţii (privind posibilitatea contactării acestui virus, n.r.), de Ministerul Finanţelor Publice nu se leagă viruşii", a precizat Pogea.
Secretarul de stat în Ministerul de Finanţe, Graţiela Iordache, a declarat, miercuri, pentru NewsIn că a fost depistată cu gripă A/H1N1 şi se află în prezent sub tratament antiviral la domiciliu şi că se simte bine.
"Am diagnosticul oficial, este gripă A/H1N1, dar nu am infectat pe nimeni din partid, pentru că nu am apucat să trec pe la birou", a spus Iordache, membru al PDL.
Numărul cazurilor de gripă A/H1N1 a depăşit 650 în România, de la ultimul bilanţ al autorităţilor făcut public luni înregistrându-se peste 100 de noi îmbolnăviri.
"La momentul actual, în România situaţia este net mai bună, comparativ cu alte state ale Uniunii Europene sau ţări din vecinătate. În prezent, pe teritoriul României se înregistrează un număr de 650 de cazuri de infecţie cu A/H1N1. Toate cazurile au fost tratate cu medicamente antivirale şi au fost izolate prin internare sau la domiciliu, iar până în acest moment, nu s-a înregistrat niciun deces ca urmare a infecţiei cu A/H1N1, se arată într-un comunicat remis de Administraţia Prezidenţială după şedinţa CSAT.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii