Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Secţia de Pediatrie şi Cardiologie, încă un eşec în negocieri

Ieri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila a fost programată o nouă întâlnire de discuţii cu privire la obiectivul de investiţii Pediatrie-Cardiologie, realizat de Vamed, prin subcontractorul Carroponte.
"Noi suntem în proces cu Vamed pentru acest obiectiv pentru care nu s-a semnat recepţia finală a lucrărilor, iar luni a fost programată o întâlnire. Noi şi Consiliul Judeţean, plus reprezentanţii altor factori de decizie, am fost prezenţi, vreo 10 persoane, numai că n-au venit proiectantul şi constructorul, motiv pentru care s-au amânat din nou discuţiile", ne-a declarat dr. Mihail Iugulescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.
Menţionăm că reprezentanţii CJ au refuzat preluarea obiectivului fiindcă nu are făcute legăturile cu unitatea - mamă, iar Vamed a contestat în instanţă. Dosarul Vamed privind Secţia de Pediatrie şi Cardiologie a fost ridicat de către procurorii anticorupţie de la Galaţi, în cauză existând suspiciuni cu privire la modul în care au fost semnate contractele cu bani publici încă de pe vremea lui Gheorghe Bunea Stancu, pe atunci preşedinte CJ, acum condamnat cu executare în penitenciarul din Vrancea, în dosarul "Mită la PSD", cu Ioan Niculae.

 
Categorie articol: 

Comentarii