Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Secţia de nataţie de la CSM Brăila are 9 medalii în palmares în 2017

• una de aur, 5 de argint şi 3 de bronz • “Ne pregătim intens să facem o surpriză frumoasă la Campionatele Naţionale rezervate juniorilor”, spune antrenorul Cătălin Nistor

 

Anul 2017 a adus în palmaresul secţiei de nataţie de la CSM Brăila 9 medalii la Campionatele Nationale, una de aur, 5 de argint şi 3 de bronz şi încă 12 clasări între primele trei locuri la etapele regionale ale Campionatelor Naţionale. Pe plan internaţional, clubul brăilean la care antrenori sunt Diana Mocanu şi Cătălin Nistor, şi-a trecut în cont un loc 4 la Concursul Ţărilor Central Europene pentru juniori.

Cooptată în lotul României pentru competiţia internaţională care a avut loc la Târgovişte, Concursul Ţărilor Central Europene, concurs rezervat fetelor în vârstă de 13 - 14 ani şi băieţilor de 15 - 16 ani, Ioana Harabagiu a avut prestaţii bune pentru naţionala ţării noastre, care în final a ocupat locul al treilea pe naţiuni.

“Anul recent încheiat a fost aşa cum ni l-am planificat, iar rezultatele obţinute ne dau speranţe că, în 2018, sportivi noştri care vor trece la o categorie superioară de vârstă, adică la juniori, vor avea prestaţii la fel de bune. Ne pregătim intens să facem o surpriză frumoasă la Campionatele Naţionale. De asemenea ne propunem ca o parte dintre înotătorii de la CSM Brăila să fie copooptaţi în loturile naţionale şi să participe la câteva concursuri internaţionale”, ne-a declarat profesorul Cătălin Nistor.

Componenţa echipei de înotători de la CSM Brăila: Dragoş Pungă, David Papuc, Alex Pătărlăgeanu, Daria Enciu, Cristian Ganea, Mădălin Gavrilă, Denis Leopa, Robert Ciutacu, Paul Bălan, Denis Ghionu, Alex Stoian, Alex Mazilu, Andrei Neagu, Robert Milos, Ioana Harabagiu, Teodora  Pînzariu, Alex Ariton, Daria Bulancea.
Categorie articol: 

Comentarii