Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Secţia de dirt track de la CSM îşi continuă activitatea

* Stelian Postolache a fost demis pentru lipsa de implicare în programul de pregătire a sportivilor *

Deşi are tradiţie şi foarte mulţi fani la Brăila, dirt track-ul este un sport sortit să treacă prin grele încercări în ultima vreme. De câţiva ani fiecare sezon competiţional a fost pus sub semnul întrebării.
Aşa s-a întâmplat şi în 2011. La puţin timp după Campionatul European, secţia de dirt track de la CSM Brăila a fost la un pas de desfiinţare, pe de o parte pentru că oficialităţile locale nu văd cu ochi buni aceast gen de competiţii, pe de alta pentru că principalul sponsor, cel care de ani de zile asigură motocicletele pentru antrenamente şi competiţii oficiale, Nicu Niţă, a vrut să ia mâna de pe această disciplină sportivă.
Decizia prim vicepreşedintelui FRM, Nicu Niţă, de a-şi retrage susţinerea acestei secţii s-a datorat în primul rând atitudinii pe care unii spectatori au avut-o pe parcursul competiţiei de la Brăila.
"M-am săturat să fiu înjurat pe banii mei. Aceasta a fost răsplata,
pentru faptul că, timp de 20 de ani, am asigurat singur toată dotarea
la acest club, că am adus competiţii de nivel european la Brăila", spunea cu amărăciune în glas Nicu Niţă la câteva zile după cel mai important eveniment sportiv din Brăila în 2011.

"Sportivilor le vor fi asigurate toate condiţiile pentru performanţă", a asigurat Nicu Niţă

Între timp, supărarea lui Niţă a trecut, iar Brăila va continua să organizeze competiţii naţionale şi internaţionale.
"Eu vreau să ţin această secţie şi o fac cu plăcere, nu o să mă împiedic de nişte bolovani mici care nu fac altceva decât să aducă deservicii acestui sport", a declarat Nicu Niţă.
Prim vicepreşedintele FRM, împreună cu directorul CSM, Aurel Dumitru Blănau, au luat şi primele măsuri pentru revigorarea dirt track-ului. Prima măsură a fost aceea de demitere a antrenorului Stelian Postolache pentru lipsa de implicare în programul de pregătire a sportivilor, fapt ce s-a reliefat în rezultatele din acest an.
"Postolache a fost dat afară pentru indisciplină şi pentru o lipsă totală de implicare în procesul de pregătire a sportivilor. Sportivilor le vor fi asigurate toate condiţiile pentru performanţă tocmai pentru ca ei să poată participa la toate concursurile din acest an, iar publicul brăilean va putea asista în continuare la competiţiile programate pe Municipal", a mai adăugat Nicu Niţă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii