Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu a pierdut finala turneului international de la Constanta in fata lui Valentin Mihai

Saptamina trecuta trei reprezentanti ai TC Venus, Sebastian Ionescu, Adrian Bajenaru si Simona Pascau au participat la Constanta, la un puternic concurs international de tenis rezervat sportivilor cu virsta pina in 16 ani.
Adrian Bajenaru a reusit sa treaca de primul tur dupa ce l-a invins,
5-7, 6-3, 6-2 pe un jucator din Cehia dar Simona Pascau a pierdut
2-6, 5-7 in fata Adelei Suliman din Constanta.
Singurul jucator care a avut un traseu lung a fost Sebastian Ionescu, elevul antrenorului Gheorghe Goleanu reusind sa dispute finala turneului in compania favoritului numarul unu, Valentin Mihai.
Sebastian Ionescu l-a invins in doua seturi, 6-1, 6-0 in turul al doilea pe bucuresteanul Gabriel Fusea, dar a avut o sarcina ceva mai dificila in turul al treilea in fata lui Dragos Ignat de care a dispus totusi cu 7-5, 6-2. In sferturi jucatorul de la TC Venus a incheiat repede conturile, 6-1, 6-2 cu constanteanul Tudor Dumitru iar in semifinale l-a eliminat pe favoritul numarul doi, Alexandru Grigorita, tot in doua seturi, 6-4, 6-3.
In finala, Sebastian Ionescu l-a intilnit pe favoritul numarul unu, Valentin Mihai din Constanta. Meciul a fost extrem de echilibrat in primele doua seturi. Constanteanul a cistigat primul set cu 6-4 insa Sebastian Ionescu a reusit sa echilibreze balanta, impunindu-se la acelasi scor in setul al doilea. Valentin Mihai s-a impus insa cu 6-2 in setul decisiv si a devenit astfel cistigatorul din 2007 al turneului international.
La dublu, cistigatoare a fost perechea braileano-constanteana, Sebastian Ionescu - Valentin Mihai care s-a impus in finala cu 6-1, 6-1 in fata perechii Lucian Gheorghe - Catalin Mircea.
"A fost un concurs foarte greu deoarece au participat jucatori multi, tabloul de concurs avind 64 de concurenti, si foarte valorosi. Daca ma concentram mai mult cred ca puteam sa cistig acest turneu, dar oricum m-am revansat la dublu", a declarat Sebastian Ionescu.
Categorie articol: 

Comentarii